Ξεκίνησε το πρόγραμμα επιλέκτων ανδρών μπιτς βόλεϊ Αθήνας

Ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες το πρόγραμμα επιλέκτων ανδρών μπιτς βόλεϊ Αθήνας, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδιασμού στελέχωσης των μελλοντικών Εθνικών Ομάδων.


Η πρώτη φάση του σχεδιασμού περιλαμβάνει προπονήσεις ατομικής βελτίωσης και τεχνικής υπό την καθοδήγηση του Βραζιλιάνου Ομοσπονδιακού Τίε Σαντάνα και του άμεσου συνεργάτη του Κώστα Ποθητάκη, αλλά και με μία ομάδα υποστήριξης στους υπόλοιπους τομείς με επικεφαλής τον κορυφαίο εργοφυσιολόγο Γιώργο Βαβέτση.    

Η Ομοσπονδία ευχαριστεί με την ευκαιρία το γυμναστήριο GYMtonic στη Γλυφάδα για την διευκόλυνση που παρέχει στην υλοποίηση του προγράμματος μυϊκής ενδυνάμωσης των αθλητών.

Στο πρόγραμμα έχουν ενταχθεί μέχρι στιγμής οι αθλητές: Βασίλης Μανδηλάρης, Ιάσων Κανέλλος, Δημήτρης Χατζηνικολάου, Παναγιώτης Ιωαννίδης και Σταύρος Ντάλλας, ενώ σταδιακά θα προστίθενται και άλλοι αθλητές όπως ο Άγγελος Μανδηλάρης που ολοκληρώνει φέτος τις σπουδές του στην Αμερική.  

Το αμέσως επόμενο διάστημα, το πρόγραμμα θα διευρυνθεί και με ανάλογες μονάδες επιλέκτων που θα λειτουργούν σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Αλεξανδρούπολη και άλλα μέρη, με ταλαντούχους αθλητές που θα παρακολουθούνται κεντρικά από την ομάδα των συνεργατών του Εθνικού Σχεδιασμού.