Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καρδούλιας, Καλιόζης και Πιτσιγκώνη, Γκιζέτη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ20 στη Τουρκία

Στη Σμύρνη της Τουρκίας θα διεξαχθεί από 14 έως 17 Ιουλίου του Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ κάτω των 20 ετών, με την Ελλάδα να συμμετέχει στη διοργάνωση και στα αγόρια και στα κορίτσια.

Στα αγόρια, ο Κώος Γιάννης Καρδούλιας και ο Ροδίτης Δημήτρης Καλιόζης, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στη κατηγορία Κ22 θα συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20. Το δίδυμο από τα Δωδεκάνησα βρίσκεται στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης και κληρώθηκαν στον Δ' όμιλο. Πρώτος τους αντίπαλος θα είναι οι Ουκρανοί Μπόικο, Σάβιν (η ώρα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή), ενώ στον ίδιο όμιλο βρίσκονται οι Αγκάσι, Λάουφερ από το Ισραήλ και οι Φινλανδοί Πούλκινεν, Βαΐνιο.

Στα κορίτσια, οι Θεσσαλονικιές Ελπίδα Πιτσιγκώνη, Σταματία Γκιζέτη κληρώθηκαν στον Α' όμιλο του κυρίως ταμπλό και θα κάνουν πρεμιέρα απέναντι στις Τουρκάλες Γιλμάζ, Ακσόι και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν τις Γαλλίδες Γκουά, Ποτιέ. Στον όμιλο επίσης βρίσκονται οι Σκωτσέζες Γκιλιές, Βάλντι.

Οι δύο ομάδες που ταξίδεψαν στη Τουρκία με τους προπονητές τους Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου και Θοδωρή Παπαδημητρίου θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους στο Ευρωπαϊκό Κ20 το πρωί της Πέμπτης (14/7).

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.