Κοντζεδάκη, Φετφατζή: «Αξέχαστη εμπειρία»

Για τις θέσεις κατάταξεις 25-29 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεί Κ18 που διεξάγεται στο Sportcamp στο Λουτράκι θα αγωνιστούν οι Κρητικοπούλες Ιωάννα Κοντζεδάκη, Ελευθερία Φετφατζή.

Η ομάδα από το Ηράκλειο Κρήτης συμμετείχε για πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση, εμπειρία που θα της μείνει για πάντα χαραγμένη όπως είπαν σε δηλώσεις τους στο volleyball.gr.
Το δίδυμο από τη Κρήτη δεν κατάφερε να προκριθεί από τη φάση των ομίλων και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του για τις θέσεις 25-30.
«Ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Αξέχαστη θα λέγαμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένες παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να περάσουμε από τη φάση των ομίλων. Φτάσαμε πολύ κοντά δύο φορές στο να πάρουμε μία νίκη, ωστόσο φτάσαμε στη πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Η αλήθεια είναι ότι σταθήκαμε και άτυχες με τη κλήρωση των ομίλων, καθώς κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες που βρίσκονται στο Λουτράκι.
Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και σε κάποιες φάσεις θα μπορούσε το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Νιώθουμε ότι το τουρνουά μας έκανε καλύτερες αγωνιστικά και στο μέλλον θα φανεί αυτή η βελτίωση» δήλωσαν οι 16χρονες Ιωάννα Κοντζεδάκη, Ελευθερία Φετφατζή, οι οποίοι είχαν στο Λουτράκι τη στήριξη των οικογενειών τους.

Νιώσαμε περήφανες που οι δικοί μας άνθρωποι βρέθηκαν στο Λουτράκι να μας στηρίξουν και μας έδωσαν δύναμη στο γήπεδο να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Κάθε φορά που ήμασταν με πεσμένη ψυχολογία στο γήπεδο, από τις κερκίδες μας έδιναν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Η όλη εμπειρία μας έδωσε κίνητρο για το μέλλον για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να είμαστε κάθε χρόνο και καλύτερες».
 

Πολυμέσα