Κεσκίνης, Κοντοστάθης: «Μάθαμε πολλά στο Ευρωπαϊκό, περήφανοι που εκπροσωπήσαμε την Ελλάδα»

Για τη πρώτη τους εμπειρία από Ευρωπαϊκή διοργάνωση στο μπιτς βόλεϊ μίλησαν στο volleyball.gr οι Κυριάκος Κεσκίνης και Ανδρέας Κοντοστάθης.

Το νεαρό δίδυμο από την Αλεξανδρούπολη πέτυχε δύο νίκες στον όμιλό τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 που διεξάγεται στο Sportcamp στο Λουτράκι, ωστόσο δεν κατάφεραν να προκριθούν στους «16» της διοργάνωσης μετά την ήττα τους στις λεπτομέρειες από τη Δανία. Πλέον, Κεσκίνης και Κοντοστάθης θα παλέψουν το πρωί της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου για τους αγώνες κατάταξης 17-21.

Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία, την οποία δεν θα ξεχάσουμε. Ήταν η πρώτη μας διεθνής διοργάνωση στο μπιτς βόλεϊ, η οποία μας έκανε καλύτερους αγωνιστικά. Είμαστε περήφανοι που αγωνιστήκαμε για την Ελλάδα και εκπροσωπήσαμε τη χώρα μας σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιήμενοι από το τρόπο που αγωνιστήκαμε, ωστόσο κάποια λάθη απειρίας σε κρίσιμες στιγμές μας στοίχισαν. Παρολα αυτά, οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις δεν έχουν τελειώσει ακόμα, θα αγωνιστούμε τη Κυριακή για τις θέσεις 17-21, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση για εμάς με νίκη και με τη καλύτερη δυνατή κατάταξη» δήλωσαν οι νεαροί αθλητές οι οποίοι δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους προπονητές τους για τη πολύτιμη συμβολή τους το φετινό καλοκαίρι.

«Η βοήθεια που μας προσέφεραν οι προπονητές μας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε και οι συμβουλές τους μας έκαναν καλύτερους. Τους ευχαριστούμε για τη πολύτιμη συνεισφορά προς εμάς».