Κατέρη, Κοντακιώτη: «Πολύ καλή διοργάνωση στο Λουτράκι, απολαύσαμε μπιτς βόλεϊ»

Την 17η θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ18 που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής κατέκτησαν οι Αθηναίες Κατερίνα Κατέρη, Αγγελική Κοντακιώτη.

Οι δύο αθλήτριες που εκτός από την άμμο είναι συμπαίκτριες και στη σάλα στον ΑΣ Παπάγου μίλησαν στο volleyball.gr για τη πρώτη τους εμπειρία σε διεθνής διοργάνωση.

«Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στεναχωρημένες γιατί είχαμε προετοιμαστεί σκληρά για το συγκεκριμένο τουρνουά και νιώθαμε ότι ήμασταν σε καλή κατάσταση αγωνιστικά. Η κλήρωση μας βοήθησε στο να προχωρησούμε ως δεύτερες με δύο νίκες στην 24άδα και το παιχνίδι για τη πρόκριση στους 16 κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε τη Βουλγαρία, ωστόσο στο τάι μπρέικ δεν τα καταφέραμε. Ίσως έφτιαξε η έλλειψη συγκέντρωσης στα κρίσιμα σημεία που έπαιξαν καθοριστικό στην τελική έκβαση της αναμέτρησης. Η εμπειρία εδώ στο Λουτράκι ήταν ωραία, γνωρίσαμε ομάδες από όλη την Ευρώπη, παρακολουθήσαμε δυνατά παιχνίδια με αθλητές και αθλήτριες υψηλού επιπέδου και απολαύσαμε όμορφους αγώνες μπιτς βόλεϊ» ύπηρχαν όσον αφορά την διοργάνωση στο Sportcamp και κλείνοντας ευχαρίστησαν όλους όσοι τις στήριξαν σε αυτή τη προσπάθεια.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας Αντώνη Πούμπουρα που είναι πολλά χρόνια δίπλα μας και μας στηρίζει διαρκώς. Φυσικά και τις οικογένειές μας, τους γονείς μας που μας στηρίζουν πνευματικά, ψυχολογικά, οικονομικά και είναι κοντά μας σε κάθε βήμα που κάνουμε εντός και εκτός γηπέδου».