Οι Εθνικές μπιτς βόλεϊ στο Αϊδίνιο και στο τουρνουά 2 αστέρων της FIVB

Μετά από μικρή διακοπή, οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ επιστρέφουν στις διεθνείς τους υποχρεώσεις. Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη και Δήμητρα Μαναβή/Κωνσταντίνα Τσοπούλου ταξίδεψαν στη γειτονική Τουρκία και στο Αϊδίνιο για να λάβουν μέρος στο τουρνουά δύο αστεριών της FIVB, στο περιθώριο του World Tour 2019.
 
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Δήμητρα και Κωνσταντίνα θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους από τον πρώτο γύρο των προκριματικών την Πέμπτη 16/5, ενώ Βίκυ και Πένυ βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό και θα αγωνιστούν την Παρασκευή (17/5). Υπενθυμίζουμε, η Πένυ Καραγκούνη είχε τραυματιστεί στο τουρνουά τεσσάρων αστεριών (είχε σκίσει το γόνατό της) στο Ξιάμεν κατά την διάρκεια της προπόνησης και η Εθνική ομάδα αποχώρησε από τη διοργάνωση. Μετά από δύο και πλέον εβδομάδες, η έμπειρη αθλήτρια έχει βγάλει τα ράμματα στα οποία υποβλήθηκε και έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.
 
Μαναβή και Τσοπούλου είναι στο νούμερο 14 των προκριματικών και πρώτο τους εμπόδιο είναι οι Σακυράκο, Κουμάντα (Νο3) από την Ιαπωνία. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 17/5 στις 15.30.