Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΙΙ Παράκτιοι Αγώνες Πάτρα: Χάλκινο μετάλλιο για Αρβανίτη, Καραγκούνη

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Βασιλική Αρβανίτη, Παναγιώτα Καραγκούνη κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Beach Volleyball γυναικών και χάρισαν στην Ελλάδα το 33ο μετάλλιο της στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες.
Παρουσία 1.500 θεατών που από νωρίς είχαν γεμίσει τις εξέδρες του γηπέδου C5 της εγκατάστασης «Άρτεμις» οι δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες έδωσαν μεγάλη μάχη για το χάλκινο μετάλλιο. Στο rematch του τελικού του εφετινού πανελληνίου πρωταθλήματος οι πρωταθλήτριες Ελλάδας νίκησαν την Κωνσταντίνα Τσοπούλου και τη Δήμητρα Μαναβή και ανέβηκαν στο βάθρο. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος μόνο στο 1ο σετ. Η Αρβανίτη με την Καραγκούνη προηγήθηκαν 13-9, αλλά η Τσοπούλου και η Μαναβή με σερί 6-0 προσπέρασαν 15-13 και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το 20-19.

Ακολούθησε ένα 3-0 από τα μπλοκ των Αρβανίτη / Καραγκούνη που προηγήθηκαν με 22-20 και πήραν το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ οι Τσοπούλου, Μαναβή φάνηκαν απογοητευμένες, βρέθηκαν να χάνουν με 9-1 και τελικα κατατάχθηκαν στην τέταρτη θέση.

«Ηταν ιδιαίτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ελληνικών ομάδων. Τα κορίτσια είναι μια αξιόλογη ομάδα. Μια κουραστική χρόνια κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα θα συμμετάσχουμε στο πεντάστερο τουρνουά της Ρώμης», είπε η Πένυ Καραγκούνη.

Η Δήμητρα Μαναβή δήλωσε: «Είναι χαρά μας να παίζουμε αντίπαλες με τη Βίκυ και την Πένυ, γιατί βελτιωνόμαστε μέσα από τα μεταξύ μας παιχνίδια καθώς το επίπεδο είναι υψηλό. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθεια».

Πηγή: Δελτίο Τύπου ΙΙ Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.