Επόμενος σταθμός το Μεξικό για Αρβανίτη - Καραγκούνη

Το Μεξικό είναι ο επόμενος σταθμός για την Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ που θα λάβει μέρος σε δύο τουρνουά τεσσάρων αστεριών της F.I.V.B..

Οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τίε Σαντάνα θα αναχωρήσουν το πρωί της Τρίτης (13/04) με προορισμό το Κανκούν, εκεί όπου θα πραγματοποιηθούν συνολικά τρία τουρνουά τεσσάρων αστεριών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας από 16 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου.

Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ θα λάβει μέρος στα δύο από αυτά, καθώς στη συνέχεια θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την προετοιμασία της για την δεύτερη φάση του Προολυμπιακού τουρνουά-Continental Cup που θα διεξαχθεί το διάστημα 6-9 Μαΐου στη Σμύρνη της Τουρκίας.

Το πρώτο, χρονικά, τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχουν θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 20 Απριλίου. Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη βρίσκονται στο νούμερο 6 των προκριματικών και θα χρειαστεί να κυνηγήσουν την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. Το ίδιο ισχύει και για το δεύτερο τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 22 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 26 του ίδιου μήνα.

 

πηγή: volleyball.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ξεκίνημα και για τους άνδρες στο μπιτς βόλεϊ