Προπονήσεις με την Κιμ Μπέρενς στην Γερμανία οι Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου

Μία εβδομάδα προπονήσεων στο Βερολίνο ολοκληρώθηκε για τις Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου και επέστρεψαν στη βάση τους με νέες εμπειρίες, οι οποίες θα τις βοηθήσουν για την έναρξη των φετινών τους υποχρεώσεων σε ένα μήνα από τώρα.
 
Η ομάδα Εθνικού σχεδιασμού beach volley έκανε κοινές προπονήσεις με την Κιμ Μπέρενς (Νούμερο 44 στη παγκόσμια κατάταξη) και τις Εθνικές ομάδες Κ20 της Γερμανίας. Από την Δευτέρα 18/2 έως Παρασκευή 22/2 οι πρωταθλήτριες Ελλάδας έκαναν καθημερινά διπλές προπονήσεις σε ιδανικές συνθήκες, τις οποίες θα ωφελήσει για τα διεθνή τουρνουά που θα συμμετάσχουν από τις αρχές Μαρτίου.

 
«Το πρώτο προπονητικο καμπ στο Βερολίνο που λάβαμε μέρος ήταν απολύτως πετυχημένο. Παρά το γεγονός ότι κάτι αντίστοιχο δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί στην Ελλάδα με το τιμ της Εθνικής ομάδας, καταφέραμε να κάνουμε στη Γερμανία υψηλού επιπέδου προπονήσεις σε εγκαταστάσεις Ολυμπιακών προδιαγραφών. Αυτές οι προπονήσεις μας βοήθησαν να προετοιμαστούμε τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά για την απαιτητική χρονιά που ξεκινάει σε λίγες ημέρες» δήλωσε η Δήμητρα Μαναβή και η Κωνσταντίνα Τσοπούλου τόνισε:
 

«Ήταν εποικοδομητική εβδομάδα για εμάς από την άποψη ότι οι προπονήσεις ήταν σε ιδανικές συνθήκες, καλές εγκαταστάσεις με ομάδες της Γερμανίας που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Ειδικά οι προπονήσεις με την Μπέρενς ήταν πολύ καλές. Η προπονήτριά μας, Μαρία Τσιαρτσιάνη έκανε τις επαφές. Στην αρχή ήταν να πάμε στο Μονπελιέ αλλά τελευταία στιγμή έγινε αλλαγή και πήγαμε στο Βερολίνο. Μακάρι να είχαμε παραπάνω ημέρες γιατί αυτή η εβδομάδα μας βοήθησε πάρα πολύ».