Από το Avant-Garde ξεκινούν οι επίσημες διοργανώσεις Beach Volley του '19

Με ένα τουρνουά ανδρών στο άρτιο κέντρο beach volley Avant-Garde στην Καρδία της Θεσσαλονίκης, ξεκινούν οι επίσημες διοργανώσεις beach volley του 2019.
 
Το τουρνουά αν και ανήκει στην κατηγορία Open, έχει περιορισμό συμμετοχής για τις ομάδες που βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις της Πανελλήνιας βαθμολογίας του 2018, καθώς είναι "ειδικού χαρακτήρα" για την αξιολόγηση ομάδων ανδρών που θα μας εκπροσωπήσουν στις διεθνείς διοργανώσεις που θα γίνουν στην χώρα μας φέτος το καλοκαίρι (World Tour IOS Star-1, Continental Cup, Παράκτιοι Μεσογειακοί). 
 
Το πρόγραμμα του τουρνουά είναι διήμερο (11 και 12 Μαίου) και τα προκριματικά θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου και το κυρίως ταμπλό το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι την Δευτέρα 6/5, ωρα 14.00, ενώ οι αθλητές θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή/ανανέωση της εγγραφής τους στο μητρώο (ΕΔΩ).
 
Πληροφορίες και Κανονισμοί Διοργάνωσης ΕΔΩ, ενώ τις επόμενες ημέρες η Ε.Ο.ΠΕ. θα ανακοινώσει το πλήρες καλεντάρι που περιλαμβάνει τις Εθνικές διοργανώσεις Masters, Open, Juniors καθώς και τις διεθνείς διοργανώσεις του 2019.