Ειδική προκήρυξη Juniors Regional 2019

 

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της ΕΟΠΕ, του εσωτερικού κανονισμού και των αντίστοιχων προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων Beach-Volley Juniors Παίδων - Κορασίδων (Κ17) και Εφήβων - Νεανίδων (Κ19) 2019, της Ε.Ο.ΠΕ.,

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Τα αναπτυξιακά (Regional Juniors) πρωταθλήματα Beach-Volley 2019 για την Α’ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ε.Ο.ΠΕ., τα οποία θα διεξαχθούν σύμφωνα με ότι προβλέπεται στις αντίστοιχες προκηρύξεις της ΕΟΠΕ.

Το πρωτάθλημα των Κ17 Παίδων – Κορασίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1 Ιανουαρίου 2003 καθώς και το πρωτάθλημα των Κ19 Εφήβων – Νεανίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1 Ιανουαρίου 2001, θα διεξαχθούν σε δύο (2) φάσεις και οι πρωταθλητές θα αναδειχθούν από τα αποτελέσματα των Τελικών.

Η πρώτη φάση περιλαμβάνει όλα τα περιφερειακά τουρνουά που θα διεξαχθούν από ενδιαφερόμενους συνδιοργανωτές, σε οποιοδήποτε περιοχή/Δήμο, (εντός των γεωγραφικών ορίων της Α’ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ε.Ο.ΠΕ.).

Οι τελικοί θα διεξαχθούν στην έδρα της Ένωσής, (ή σε άλλη περιοχή της Α’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ εφόσον υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος που θα καλύπτει τις απαιτήσεις των όρων Συνδιοργάνωσης JUNIOR 2019), για την κατηγορία Παίδων – Κορασίδων (Κ17) το διήμερο 13-14 Ιουλίου 2019, για δε την κατηγορία Εφήβων – Νεανίδων (Κ19) το διήμερο 20-21 Ιουλίου 2019.

Οι αθλητές και αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά και των δύο κατηγοριών, είναι υποχρεωμένοι να παρευρίσκονται στην τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιείται μια (1) ώρα πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων.

Οι τοπικοί συνδιοργανωτές για κάθε τουρνουά είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την τεχνική υποστήριξη των αγώνων (επίσημη διαιτησία, επίσημο Φ.Α., ιατρική περίθαλψη, άρτια κατάσταση γηπέδων, μπάλες υποχρεωτικά Beach-Volley Gala, ομπρέλες σκίασης στους αγωνιζόμενους, νερά, κ.λ.π).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι και όσες στοιχειοθετούν αθλητική ή φυσική εντοπιότητα της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, σύμφωνα με την προκήρυξη ΕΟΠΕ Juniors 2019 και δηλώσουν συμμετοχή με τους εξής τρόπους:

1. Στα γραφεία της Ένωσης,

2. Με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως και την προηγούμενη Δευτέρα πριν από κάθε τουρνουά και μέχρι 14.00 ώρα.

Οι αθλητές / αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Τουρνουά Beach Volley Juniors Regional (Εφήβων – Νεανίδων) και (Παίδων – Κορασίδων) 2019, πρέπει να έχουν εγγραφεί ή ανανεώσει προηγουμένως την εγγραφή τους στο Ηλεκτρονικό Μητρώο αθλητών Beach-Volleyball της ΕΟΠΕ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έως την έναρξη της τεχνικής σύσκεψης κάθε τουρνουά, και να καταβάλουν, με την κατάθεση της δήλωσης, παράβολο συμμετοχής για κάθε τουρνουά, για κάθε αθλητή δέκα (10) ευρώ στον τεχνικό υπεύθυνο.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες διεκδικούν την απ' ευθείας πρόκριση τους α) οι Παίδες-Κορασίδες στο Κυρίως Ταμπλό του Τελικού Τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Volley Juniors Κ17 που θα διεξαχθεί 26 – 28 Ιουλίου 2019 στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας και β) οι Έφηβοι – Νεανίδες στο Κυρίως

Ταμπλό του Τελικού Τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Volley Juniors Κ19 που θα διεξαχθεί 2-4 Αυγούστου 2019 στην Καλλιπάτειρα Ρόδου εκπροσωπώντας την Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, εφόσον θα υπάρχει κατ’ ελάχιστον συμμετοχή οκτώ (8) ομάδων της περιφέρειας στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία και στο συγκεκριμένο φύλο (σύμφωνα με το άρθρο 1.3 της Γενικής Προκήρυξης Κ17 & της Γενικής Προκήρυξης Κ19).

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τον γενικό κανονισμό της ΕΟΠΕ, βρίσκονται στο επίσημο site της Ένωσης και της ΕΟΠΕ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ

Κάθε ομάδα μπορεί να λάβει μέρος σε όλα τα Τουρνουά.

Για κάθε θέση της τελικής κατάταξης των ομάδων και των αθλητών που τις αποτελούν, θα αποκτούν και οι δύο (ομάδες/αθλητές) τους αντίστοιχους βαθμούς στην Ατομική και Ομαδική Κατάταξη (Συνημμένος Πίνακας).

Για την τοποθέτηση των ομάδων στο Κυρίως Ταμπλό του πρώτου Τουρνουά θα διεξαχθεί κλήρωση. Το ίδιο θα γίνει σε περίπτωση που δεν θα γίνουν Περιφερειακά τουρνουά, αλλά θα γίνει μόνο η Τελική Φάση. Διευκρινίζεται, ότι σε περίπτωση που κάποια ή κάποιες από τις δηλωθείσες ομάδες, έχει ομαδική (ή ατομική) βαθμολογία από την προηγούμενη σεζόν 2018 στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία Κ17 ή Κ19, τότε κατατάσσονται στις αντίστοιχες θέσεις στο κυρίως ταμπλό, ανάλογα με τους βαθμούς τους και για τις υπόλοιπες ομάδες διενεργείται κλήρωση.

Σε κάθε περίπτωση, η τοποθέτηση των πρωταθλητριών ομάδων Regional Κ17 και Κ19 στα αντίστοιχα ταμπλό των Τελικών Τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Juniors 2019 θα γίνεται με συντελεστή 0.5 της ισχύουσας βαθμολογίας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν με το σύστημα των ΟΜΙΛΩΝ. Ο Τεχνικός Υπεύθυνος του Τουρνουά δύναται να τροποποιήσει το αγωνιστικό σύστημα σε ταμπλό ΔΙΠΛΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ, ανάλογα με τις συμμετοχές. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το αγωνιστικό σύστημα Συνεχούς Καταγραφής Πόντων, σύμφωνα με τις Προκηρύξεις της Ε.Ο.ΠΕ.

Υπεύθυνος για κάθε τουρνουά θα είναι ο τεχνικός υπεύθυνος που θα ορίζει η Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Οι όροι διεξαγωγής των τουρνουά και οτιδήποτε δεν προβλέπεται στη παρούσα προκήρυξη, καθορίζονται στις γενικές προκηρύξεις Κ17 και Κ19 της ΕΟΠΕ., ενώ η οργανωτική επιτροπή της Α’ Περιφέρειας θα μπορεί κατά περίπτωση, σύμφωνα πάντα με την γενική προκήρυξη να αποφασίζει κατά περίπτωση για οργανωτικά θέματα των αγώνων που θα ανακοινώνονται έγκαιρα στο site της Ένωσης.

 

https://espethr-anmak.blogspot.com/2019/06/juniors-regional-2019.html