Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πετυχημένη η επέμβαση της Βίκυς Αρβανίτη

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης η επέμβαση αποκατάστασης στον αριστερό αχίλλειο τένοντα της Βίκυς Αρβανίτη.
Η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Α' ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν από τον Δρ. Νικόλαο Σούρα και την ιατρική του ομάδα.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπάρχει αισιοδοξία για πλήρη αποκατάσταση του τραυματισμού και επάνοδο της αθλήτριας το συντομότερο δυνατό. Η Βίκυ Αρβανίτη αναμένεται αύριο Παρασκευή να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι της.


Την διεθνή αθλήτρια επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Νεκτάριος Χαλβατζής που ενημερώθηκε από τον θεράποντα ιατρό και ευχήθηκε στην Αρβανίτη ταχεία ανάρρωση.

Η Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζει τις ευχαριστίες της στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και στο ιατρικό επιτελείο για την αντιμετώπιση του τραυματισμού της διεθνούς αθλήτριας μπιτς βόλεϊ.
 

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ώρα 10.00 την 24/10/2019 η χειρουργική επέμβαση της αθλήτριας Βασιλικής Αρβανιτη από τους ορθοπεδικους χειρουργούς της Ά Ορθοπεδικής κλινικής του Ερρίκος Ντυνάν, Σούρα Νικόλαο (Επιμελητής Ά) και Μυστίδη Παναγιώτη (Διευθυντή). Η αθλήτρια υποβλήθηκε σε ανοιχτή τενοντοπλαστική με τελικό-τελική συρραφή του Αχιλλειου τένοντα αριστερά.Η μετεγχειρητική πορεία της χειρουργηθείσας κρίνεται ομαλή.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.