BODYTALK WEEKEND από το Side Out

Με την διοργάνωση BODYTALK WEEKEND ξεκινάει το πρόγραμμα του Οκτωβρίου στο Side-Out Club το ερχόμενο Σ/Κ, με τον καιρό να προβλέπεται καλοκαιρινός!

Το BODYTALK WEEKEND περιλαμβάνει μία ειδική διοργάνωση το Σάββατο (Mixed-Match) καθώς και ένα ερασιτεχνικό τουρνουά την Κυριακή σε κατηγορίες ανδρών, γυναικών και μεικτού.

Το Σάββατο 1/10 θα διεξαχθεί η ειδική διοργάνωση BODYTALK MIXED MATCH, που ένα τουρνουά κατηγορίας μεικτού με ατομική συμμετοχή. Οι συνθέσεις των μεικτών ομάδων θα αλλάζουν με rotation με σκοπό την ανάδειξη της 1ης και της 2ης θέσης στους Άνδρες και τις Γυναίκες. Οι συμμετέχοντες προχωρούν στο επόμενο στάδιο βάσει της βαθμολογίας που συγκεντρώνουν στους αγώνες τους. Οι νικητές θα κερδίσουν όμορφα δώρα από την Bodytalk και δωρεάν συνδρομές στο γυμναστήριο My Gym.

Την Κυριακή 2/10 θα διεξαχθεί το BODYTALK OPEN, ένα τουρνουά ερασιτεχνών με κατηγορίες ανδρών - γυναικών και μεικτού 2Χ2 σε σύστημα ομίλων.

Ώρες Τεχνικών Συσκέψεων:
Σάββατο: 13.00 Μεικτό (Mixed-Match)
Κυριακή: 10.30 Ανδρών, 11.00 Γυναικών, 13.00 Μεικτού.

Οι νικήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών θα μοιραστούν όμορφα δώρα από την BODYTALK, και τους δωροθέτες Funky Buddha, Water Action, αλλά και δωρεάν συνδρομές στο γυμναστήριο My Gym. Να σημειώσουμε ότι οι συμμετέχοντες σε όλα τα τουρνουά Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου θα μπούνε στην μεγάλη κλήρωση στις 30/10 για το ταξίδι στο αυστριακό θέρετρο του St. Johann In Tirol, με πρόσκληση του τοπικού Volleyball Club (περιλαμβάνει αεροπορικό εισιτήριο και φιλοξενία).

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε με τον τεχνικό υπεύθυνο του 'Bodytalk Weekend' κ. Νίκο Ανδριά (6948.039774), καθώς και στα τηλέφωνα του Side-Out Club 6944.023065 και 210.9656532 ή με email στο . Περισσότερες πληροφορίες στο www.sideoutclub.gr και στα FB Side-Out Club και Wilson Beach Volleyball Series.