Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά της Beach Volley Academy

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά που διοργάνωσε η Beach Volley Academy στο γήπεδο της στο Village shopping & more στο Ρέντη το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Το Σάββατο στην κατηγορία των ανδρών, στο ένα αστέρι, νικητές ήταν οι ατσαλάκωτοι Γερωνυμακης-Διαμαντής αφήνοντας στην δεύτερη θέση τους Αραμπατζή-Τρίμπαλη. Στις γυναίκες οι Μανταλιά-Θεοδωροπούλου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο με το αργυρό να πηγαίνει στις Σαρτζετάκη-Πολίτη. Τέλος στην κατηγορία του μεικτού στα δύο αστέρια, οι Διαμαντής-Θεοδωροπούλου διπλασίασαν τις επιτυχίες τους με την δεύτερη θέση να πηγαίνει στους Αγγελοπούλου-Παπουτσή.

Την Κυριακή στην κατηγορία του ενός αστεριού, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Γεωργούλας-Περρής και την δεύτερη οι Μωραϊτης-Αϊβαλιώτης. Στις γυναίκες σε ένα τουρνουά που διεξήχθη με συνεχόμενη βροχή οι Καράκου-Οικονομοπούλου νίκησαν στον τελικό τις Αγγελοπούλου-Μίχου. Τέλος στο τουρνουά που έκλεισε το διήμερο, στο μεικτό του ενός αστεριού, οι Σαρτζετάκη-Καλούδης νίκησαν στο τελικό τους Θεοδωροπούλου-Θεοδωράκη.

Οι ομάδες των τελικών μοιράστηκαν δώρα των χορηγών της διοργάνωσης (Wilson, Demon, Contigo, Nine Grams, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρο γύρω όλοι) και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά της BVA στο Καράβι Sports Club, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου.