BVA Limited Edition Tournament στο Village shopping & more

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά που διοργάνωσε η Beach Volley Academy στο Village shopping & more στο Ρέντη, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Το Σάββατο στην κατηγορία του ενός αστεριού στους άνδρες νικητές ήταν οι Φραντζής Β.-Φραντζής Τ., αφήνοντας στην δεύτερη θέση τους Γερωνυμάκη-Περλεπέ. Στις γυναίκες πρώτες ήταν οι Λιασκώνη-Ντίγκου και δεύτερες οι Ξυδώνα-Σταυροπούλου. Το απόγευμα στην κατηγορία των δύο αστεριών στο μεικτό την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Θεοδωράκης-Θεοδωράκη και την δεύτερη οι Λίνο-Φωναζάκη.

Την Κυριακή στην κατηγορία των δύο αστεριών στις γυναίκες πρώτες ήταν οι Αγγελοπούλου-Μίχου, και στην δεύτερη θέση οι Γκούβερη-Διακογιάννη. Τέλος στο μεικτό τουρνουά του ενός αστεριού στην πρώτη θέση ήταν οι Μαντάς-Ντούσκα και στην δεύτερη οι Αλεξόπουλος-Γεωργαντοπούλου.

Οι ομάδες των τελικών μοιράστηκαν δώρα από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης (Wilson, Nine Grams, Barsol, Contigo, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρο γύρω όλοι) και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο και τελευταίο τουρνουά της BVA, στο γήπεδο της, στο Village shopping & more, στις 21 και 22 Οκτωβρίου.