Πασχαλινό καμπ beach volley στο «Καράβι»

Επίλεκτοι αθλητές από όλη την Ελλάδα θα συμμετέχουν στο Easter Camp που θα διεξαχθεί στο «Καράβι» του Σχινιά (σημείο που θα φιλοξενήσει και τον Προ-ολυμπιακό όμιλο του Continental Cup στις 21-23 Ιουνίου).
Οι συνεργάτες ανάπτυξης του Beach Volley υπό τον συντονισμό του επικεφαλής Παναγιώτη Ζακυνθινού, θα έχουν την ευκαιρία το τριήμερο 23-25 Απριλίου, να προπονήσουν και να αξιολογήσουν το «νέο αίμα» του αθλήματος που χάρισε στην χώρα μας μεγάλες διακρίσεις στο παρελθόν.        
 
Είχαν προηγηθεί τα καμπ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, ώστε οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί να έχουν μία πληρέστερη εικόνα του δυναμικού στις νεαρές ηλικίες.
 
Στο γκρουπ των συνεργατών της ΕΟΠΕ στις ηλικίες ανάπτυξης έχουν ενταχθεί ακόμη ο Στάθης Χανδρινός (υπεύθυνος σχεδιασμού beach volley ανδρών), καθώς και οι Βορειοελλαδίτες πρωταθλητές Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου. Ήδη από την αρχή της σεζόν στην «ομάδα της ανάπτυξης» βρίσκονται και οι Κώστας Στάικος και Φερνάντο Μπιλλήρης, συνεργάτες του Βραζιλιάνου προπονητή Τίε Σαντάνα.