Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

North Area Circuit is BACK! Τίποτα δε το σταματά!

Όποιος νόμιζε πως ο κορονοϊός θα πλήξει το καλύτερο circuit beach volley στην Βόρεια Ελλάδα κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος!

Ο Κορονοϊός που όπως όλα δείχνουν ακύρωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley (αναμένεται ανακοίνωση της ΕΟΠΕ), ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να πλήξει και το North Area.

Προς μεγάλη χαρά όλων και ιδιαίτερα των αθλητών που έχουν μείνει ανενεργοί τόσους μήνες, πληροφορηθήκαμε πως οι διοργανωτές του North Area, τρέχουν και δε φτάνουν για να διοργανώσουν για 12η σεζόν το αγαπημένο τουρνουά beach volley.

To τουρνουά αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου και θα διεξαχθεί σε τέσσερις σταθμούς – αναμένεται το πρόγραμμα να ανακοινωθεί στις 18 Ιουνίου. Η φετινή καινοτομία των north περιλαμβάνει και την διεξαγωγή δύο τουρνουά στην κατηγορία north juniors.

Για ακόμα μια σεζόν το τουρνουά θα φιλοξενηθεί σε άρτιες εγκαταστάσεις, οι διοργανωτές θα προσφέρουν ικανοποιητικές παροχές με διαμονές και διατροφή στις ομάδες του ταμπλό και οι νικήτριες ομάδες θα πάρουν χρηματικά έπαθλα. (EΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Λίγα λόγια για το North Area Beach Volley Circuit

Το North Area Beach Volley Circuit, είναι ο σπουδαιότερος αλλά και ο μακροβιότερος θεσμός του Beach volley στον ευρύτερο βορειοελλαδικό χώρο. Δραστηριοποιείται τα τελευταία 12 χρόνια και το πεδίο δράσης του NABVC φτάνει από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κέρκυρα. Κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται περισσότερους από 5 Νομούς που αποτελούν κατά περιόδους και τους σταθμούς του circuit (Χαλκιδική, Πιερία, Λάρισα, Καστοριάς, Θεσσαλονίκη, Καβαλά, Έβρος, Ξάνθη, κλπ..).

Διοργανωτές του θεσμού είναι η εταιρεία αθλητικών εκδηλώσεων net & ball (με ειδική τεχνογνωσία στο τομέα του beach volley) και ασφαλώς η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ (Ομοσπονδίας beach volley).

Πρόκειται με διαφορά για τα πιο πετυχημένα τουρνουά beach volley που γίνονται στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς ανήκουν στην ανώτερη κλίμακα διοργανώσεων, είναι αναγνωρισμένα από την Ελληνική Ομοσπονδία και συμμετέχουν επαγγελματίες αθλητές Πανελληνίου και Ευρωπαϊκού επιπέδου.

Κάθε καλοκαίρι πραγματοποιούνται πέντε (5) ή έξι (6) τουρνουά και το κάθε σημείο διεξαγωγής επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια ανάμεσα από πολλές υποψήφιες τοποθεσίες (γεωγραφική θέση - προσέλευση – πρόσβαση – εγκαταστάσεις – υποστήριξη Δημοτικής αρχής, κλπ..). Διεξάγονται αγώνες σε δύο γήπεδα ταυτόχρονα (ταμπλό ανδρών και ταμπλό γυναικών) , όπου δίνετε η δυνατότητα στον κόσμο της περιοχής να γνωρίσει το άθλημα του Beach Volley και να παρακολουθήσει από κοντά υψηλό θέαμα από σπουδαίους αθλητές του χώρου.

Δίπλα στο North Area Circuit βρίσκονται πολλά ΜΜΕ με την ΕΡΤ 3 να είναι ο βασικός χορηγός επικοινωνίας προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τον ‘’βασιλιά’’ των καλοκαιρινών σπορ το beach volley.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.