Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2016-2017/A2_ANDRON/BOMILOS
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2016-2017/A2_ANDRON/AOMILOS
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Νίκη, Νέστωρ, Ολυμπιάδα και Πήγασος στη μάχη για τη Volleyleague (VIDEO-PHOTOS)

Την Παρασκευή ξεκινάνε στα Γιάννενα τα μπαράζ ανόδου για τη Α2 Ανδρών για τον Β Όμιλο.

Νέστωρας, Πήγασος Πολίχνης, Νίκη Αιγινίου και Ολυμπιάδα θα αναμετρηθούν για τις δυο θέσεις που οδηγούν στην δεύτερη φάση των μπαράζ για την Volleyleague.

Νίκη και Ολυμπιάδα προέρχονται από τον 1ο υποόμιλο ενώ ο Νέστωρας και ο Πήγασος από τον 2ο υποόμιλο .

Η Νίκη τερμάτισε πρώτη με 15 νίκες και 1 ήττα συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς, η Ολυμπιάδα δεύτερη με 37 βαθμούς και 13 νίκες και 3 ήττες σε 16 αγωνιστικές. ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

Η Νίκη την περσινή σεζόν είχε έρθει ξανά πρώτη στον Βόρειο όμιλο ενώ η Ολυμπιάδα είναι πρώτη φορά που περνάει σε μπαράζ ανόδου. Μαζί με τη Νίκη ξανά στα μπαράζ είναι και ο Πήγασος Πολίχνης ο οποίος είχε τερματίσει τη σεζόν 2015-2016 δεύτερος στο βόρειο όμιλο. Τη φετινή σεζόν ο Νέστωρας είναι αυτός που τερμάτισε πρώτος στον 2ο υποόμιλο με 45 βαθμούς σε 16 αγώνες με 15 νίκες και 1 ήττα ενώ ο Πήγασος συγκέντρωσε 38 βαθμούς 13 νίκες και 3 ήττες. ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

Το πρόγραμμα των αγώνων όπως αποκλειστικά σας ενημέρωσε το Greekvolley μπορείτε να το δείτε εδώ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου, Θανάσης Στράντζαλης, μας είπε για τους αγώνες:

«Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε αυτήν την χρόνια θέσαμε σαν στόχο της ομάδας την άνοδο στην βόλεϊ λίγκ. Ήμασταν σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με πολλά ταξίδια και ανταγωνιστικές ομάδες και παρόλα αυτά κατορθώσαμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση και να ετοιμαζόμαστε τα μπαράζ ανόδου με την καλύτερη δυνατή ψυχολογεί. Ελπίζω να γίνουμε ανταγωνιστικοί αγώνες και να ανέβουν στην βόλεϊ λιγκ οι καλύτερες ομάδες».

Ο Θοδωρής Βουλκίδης μας είπε:

«Έχουμε παρά πολύ καλή ψυχολογία βλέπουμε τα μπαράζ στα Γιάννενα και στόχος βασικός είναι η άνοδος»... Για το τι γνωρίζει για τις αντίπαλες ομάδες: «Τις πρώτες που θα παίξουμε στα Γιάννενα ξέρουμε πάνω κάτω πως παίζουν (Ολυμπιάδα - Πήγασος) για τον Νέστορα όχι πολλά. Εκτός από τους παίχτες που έχει όπως και τις ομάδες από τον άλλο όμιλο».

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

Από την Ολυμπιάδα Πατρών μας μίλησε ο Νίκος Ντόντης:

«Φέτος με την ομάδα όταν ξεκινήσαμε είχαμε ως αρχικό στόχο να ανεβούμε στη pre leage αυτό το εξασφαλίσαμε σχετικά από νωρίς κάνοντας μόνο 3 ήττες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος! Στη συνέχεια παιχνίδι με παιχνίδι δίναμε τον καλύτερο μας εαυτό και βλέπαμε ότι μπορούσαμε το κάτι παραπάνω φέτος δηλαδή να μπούμε στη δυάδα που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στην Α1 και έτσι κάναμε μπήκαμε στη πρώτη δυάδα ! Τώρα για τα μπαράζ που ακολουθούν στα Γιάννενα θα πάμε να δώσουμε και εκεί τον καλύτερο μας εαυτό. Την Νίκη Αιγινίου την ξέρουμε και μας ξέρει, τις άλλες δύο ομάδες δε γνωρίζουμε το παιχνίδι τους και για να είναι εκεί που είναι σίγουρα είναι δύο δυνατές ομάδες ο Πήγασος και ο Νέστωρας! Εμείς θα πάμε με στόχο να παίξουμε καλό και ποιοτικό βόλεϊ με πάθος και ψυχή και ελπίζουμε να προκριθούμε και στα τελικά Μπαράζ».

Ο Αντώνης Φιλίππου μας είπε:

«Η ομάδα φέτος ξεκίνησε με στόχο την γρήγορη παραμονή και μια θέση όπου θα οδηγήσει στην pre league. Πετύχαμε αυτόν το στόχο γρήγορα θα έλεγα αφού στον πρώτο γύρο τερματίσαμε πρώτοι. Θεωρώ πλέον εδώ που φτάσαμε πως όλα είναι πιθανά. Από τις ομάδες που συμμετέχουν στα μπαράζ, αν εξαιρέσουμε τον Εθνικό Πειραιώς που είναι ένα σκαλί παραπάνω όλες τις άλλες, μπορούμε να τις κοιτάξουμε στα μάτια. Βήμα- βήμα πηγαίνουμε και όπου φτάσουμε. Προσωπικά όμως, για να μην κρυβόμαστε αθλητές είμαστε, δεν μας αρέσει η ήττα οπότε θα ήθελα να περάσω και στα επόμενα μπαράζ και εκεί μπορούν τα πάντα να συμβούν.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ.

Από το Νέστωρα, τον οποίο προπονεί ο Αντρέι Κράβαρικ, που τερμάτισε πρώτος μας μίλησε ο πολύπειρος, Θοδωρής Παπαδημητρίου:

«Η φετινή μας πορεία μέχρι στιγμής ήταν πάρα πολύ καλή. Ο στόχος μας ήταν να καταφέρουμε να τερματίσουμε 1οι στον όμιλο μας και να βρισκόμαστε στην pre league της επόμενης χρονιάς. Από εκεί και πέρα αφού τα καταφέραμε θα δοκιμάσουμε τις δυνατότητες μας στα μπαράζ για το κάτι παραπάνω. Στο δικό μας μπαράζ πιστεύω ότι όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Όλες οι ομάδες νομίζω έχουν από μία νίκη στο πρωτάθλημα τους και αυτό κάνει ακόμα πιο αμφίρροπο ποιες 2 ομάδες θα περάσουν στο τελικό μπαράζ».

Ο νεαρός, Δήμος Μακράκης μας είπε:

«Τα μπαράζ είναι μια δύσκολη διαδικασία με 3 ματς μέσα σε 3 ημέρες και με διαφορετικούς αντίπαλους χωρίς καμιά διακοπή, και ψυχικά και σωματικά. Εμείς από μέρους μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα κυνηγήσουμε κάθε σετ και κάθε παιχνίδι. Σίγουρα όλες οι ομάδες που έχουν φτάσει αξίζουν να βρίσκονται εδώ πέρα και όλες θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Ο Πήγασος είναι μια πολύ δυνατή και επικίνδυνη ομάδα, το Αιγίνιο είναι η πρωτοπόρος του άλλου ομίλου και μια πολύ πλήρης και δυνατή ομάδα ενώ για την Ολυμπιάδα ξέρουμε ότι έχει μια πολύ καλές μονάδες και δικαίως βρίσκεται στα μπαράζ.

Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Σίγουρα η άνοδος στην α1 είναι κάτι το οποίο θα θέλαμε πολύ, όπως πιστεύω θα ήθελαν και όλες οι ομάδες που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο».

 ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΝΕΣΤΩΡΑ

Από τον Πήγασο Πολίχνης ( ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ)  μας μίλησαν ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Κουτουνίδης και ο Αθηνόδωρος Καϊλής στα βίντεο που ακολουθούν:

 {gallery}/New_Site/2016-2017/A2_ANDRON/BOMILOS{/gallery}

 

Πολυμέσα