Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΟ Λαμίας: Νέο ξεκίνημα με νέα ομάδα

Η μοναδική ομάδα από την κεντρική Ελλάδα για ακόμα μία σεζόν θα είναι ο ΑΟ Λαμίας.
Ο ΑΟΛ όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες, δεν ολοκλήρωσε το περσινό πρωτάθλημα, το οποίο όπως όλοι γνωρίζουμε σταμάτησε μετά από εντολή της αθλητικής ηγεσίας λόγω του κορονοιού.
Τεράστιες αλλαγές στο φετινό ρόστερ καθώς μόνο δύο αθλήτριες συνεχίζουν από πέρυσι, η Αποστολία Νούσια και η Παρασκευή Ρούμελη.
Αναλυτικά στην ομάδα ήρθαν από την ΑΕΚ η Έλενα Κουντουρά, από τον Αίαντα Ευόσμου η Άννα Δάρδα, από τον Πανναξιακό η Ελένη Τόλλιου, από την ΕΑΛ η Δέσποινα Κοντονάσιου, από τον Ηλυσιακό η Ευαγγελία Κούμπουρα, από τη ΧΑΝΘ η Μαρία Μπούκουρα, από την ΕΑΠ η Κωνσταντίνα Ζήκου, από τον Ηρακλή Κηφισιάς η Ελένη Παπακωνσταντίνου, η Αγγελική Τσιριμώκου από το Ναύαρχο Βότση, η Ζαχαρούλα Γιαννέλου από την Κόρινθο και τέλος η Σπυριδούλα Κίσσα από τον Μελά. Η Λαμία θα αγωνιστεί με τρεις ξένες στη φετινή σεζόν, τις βραζιλιάνες Περέιρα και Αραούγιο και την Κολομβιανή Ρόμπλες. Στον πάγκο της ομάδας για όγδοη συνεχόμενη σεζόν, θα είναι ο Ηλίας Αγγελής με βοηθό τον Κωνσταντίνο Αγγουρά.
Η Αποστολία Νούσια που αγωνίζεται στον ΑΟ Λαμίας από το 2019, είπε στο greekvolley:

"Ήταν πολύ δύσκολη η περσινή χρονιά. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε κάτι που για όλους ήταν πρωτόγνωρο. Σταματάμε -ξεκιναμε τα παιχνίδια, είχαμε τραυματισμούς και Αθλήτριες που έφυγαν στο εξωτερικό (όπου δεν σταμάτησε το πρωτάθλημα και ορθά πράξανε). Αυτό το αφήνουμε πίσω και ξεκινάμε φέτος ένα δυνατό πρωτάθλημα. Βλέπουμε, όλες οι ομάδες εχουν δώσει το κάτι παραπάνω για να ανασυγκροτηθούν και είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Η Λαμία για άλλη μια φορά δεν εγκαταλείπει (οπως έδειξε και με τον COVID ), θα παλέψει όλα τα παιχνίδια και στοχεύει σε μια άνετη παραμονή με ωραία παιχνίδια . Ευχαριστώ πολύ την ομάδα της Λαμίας,  τους προπονητές μου και την διοίκηση, που για άλλη μια φορά μου δείχνουν εμπιστοσύνη να συνεχίσουμε μαζί το πρωτάθλημα. Εύχομαι πάνω απ’ ολα, να έχουμε υγεία.

ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο 9/10/2021 με τη Λαμία να υποδέχεται τον Πορφύρα.

EΔΩ Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.