Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πορφύρας: Επτά χρόνια δεν το βάζει κάτω στην κατηγορία των μεγάλων

Ο Πορφύρας συνεχίζει για έβδομη σεζόν το ταξίδι του στη volleyleague γυναικών.
Η ομάδα του Πειραιά έχει στην πλειοψηφία της κορίτσια που έρχονται από τις ακαδημίες, κυρίως νεαρής ηλικίας, με τη Νόβη Γκούρα να κρατάει τη σημαία της ομάδας από το 2014.
Από την περσινή ομάδα παραμένουν οι Θαλασσινού, Σακιζλή, Αφεντάκη, Ευαγγέλου, Γκούρα, Αλμπάνη, Βαλσαμάκη, Μπουτσελάκου, Ποντικάκη. Αποκτήθηκαν από τον Ηλυσιακό οι Σάντε, Παγωμένου και Μασούρα.
Στην ομάδα παρέμεινε και η Ταϊάνα Ροντρίγκες Ντε Μέλο την οποία πλαισιώνουν δύο Αζέρες, η Ξένια Παβλένκο και η Σαφαγκάτ Αλισάνοβα.
 ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..
Ο Βασίλης Πανδής που είναι για 7η σεζόν προπονητής της ομάδας, μίλησε στο Greekvolley:
GV. Για ποιό λόγο αποφάσισες να παραμείνεις στον Πορφύρα;"

Β.Π..Ο πιο σημαντικός λόγος που με κράτησε και φέτος στην ομάδα, είναι η ταύτιση απόψεων και η φιλοσοφία της ομάδας να δουλεύει και να προωθεί νέα παιδιά είτε μέσα από τα σπλάχνα της και την ακαδημία της είτε γιατί έρχονται από χαμηλότερες κατηγορίες με σκοπό να κάνουν το μεγάλο βήμα στην Α1. Είναι κάτι που με ενθουσιάζει πολύ και νομίζω, την φετινή χρονιά ειδικά, έχουμε πάρα πολλές νεαρές αθλήτριες που με την κατάλληλη δουλειά θα μας απασχολήσουν αρκετά τα επόμενα χρόνια ".

GV. Κάνε μας έναν απολογισμό για την περσινή σεζόν."

Β.Π.." Η περσινή χρονιά κύλησε μετ’ εμποδίων. Υπήρχε τεράστια ανασφάλεια για το τι μέλλει γενέσθαι και ήμασταν μόνιμα σε μια διαδικασία «σταμάτα -ξεκίνα» τις προπονήσεις αλλά και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις . Όπως καταλαβαίνετε, ήταν πολύ δύσκολο να γίνει σωστός προγραμματισμός αλλά και να βγουν συμπεράσματα τόσο για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, όσο και για τα αποτελέσματα. Οπότε, με δεδομένες όλες αυτές τις δυσκολίες, νομίζω πως είχαμε μια αξιοπρεπή παρουσία. Θεωρώ όμως πιο σημαντικό κέρδος από όλα, το γεγονός ότι βγήκε η χρονιά, χωρίς να έχουμε κάποιον σοβαρό τραυματισμό και αυτό είναι που θα κρατήσουμε" .

GV. Οι στόχοι για εφέτος;”

Β.Π.. Η φετινή ομάδα χτίστηκε με την διαχρονική συνταγή της στελέχωσής της από νεαρές ταλαντούχες αλλά και πολύ φιλόδοξες παίχτριες. Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίησή μας που έμεινε η περσινή μας ξένη η Thayna Rodrigues, η οποία πλαισιώθηκε την τελευταία στιγμή από δυο πολύ έμπειρες παίχτριες από το Αζερμπαιτζάν. Νομίζω πως και οι τρεις, θα βοηθήσουν αφενός μεν τις νεαρές αθλήτριές μας να βελτιωθούν, αφετέρου γενικότερα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Οι στόχοι μας είναι πρώτα από όλα να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο που θα μας παρακολουθήσει φέτος αλλά και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Πιστεύω, η όγδοη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ή η ένατη που μας δίνει την δυνατότητα να αποφύγουμε τα πλέι άουτ, θα μας άφηναν παρα πολύ ικανοποιημένους ".

ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο 9/10/2021 για τον Πορφύρα στην έδρα του ΑΟ Λαμίας.

EΔΩ Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.