Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2014-2015/a1_andron/melina
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Ήμασταν μια «ρομαντική» ατμόσφαιρα (VIDEO - PHOTOS)

Ήταν λίγο πριν τις 18.30 και το σκορ 18-20 όταν τα φώτα έσβησαν κι ακούστηκαν ιαχές και χειροκροτήματα. Όχι δεν είχε μπει το νέο έτος πρόωρα στο "Μελίνα Μερκούρη" και δεν είχαν κλείσει τα φώτα για να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν.

Η φίλη μας η ΔΕΗ είχε κάνει το θαύμα της. Όμως δεν πτοηθήκαμε, το γυρίσαμε στην πλάκα. Άλλοι έλεγαν πως ήταν θεία τιμωρία που η ΕΣΑΠ μας έβαλε στα γήπεδα χρονιάρες μέρες, άλλοι έλεγαν πως ήταν γκαντέμης ο Φοίνικας που έφερε τις διακοπές ρεύματος από τη Σύρο στην Αθήνα, άλλοι πως έφταιγε εκείνος εκεί στην κερκίδα που δε πάταγε ποτέ αλλά τώρα ήρθε να δει την ομάδα του…

Τα πρώτα φωτάκια είχαν ήδη ανάψει στο γήπεδο από τα δεκάδες κινητά στις κερκίδες, τα φώτα επάνω από τις εξόδους κινδύνου, κάποια φώτα από τους φωτογράφους, τους κάμερα μεν, τους υπολογιστές των δημοσιογράφων… ήμασταν μια ρομαντική ατμόσφαιρα, δε λέω!

Δε διακρίναμε και πολύ καλά ποιος ήταν ποιος μέσα στο σκοτάδι, κάτι οι μπάλες που ακούγονταν να σκάνε στο πάτωμα, κάτι τα συνθήματα στις κερκίδες … Κόσμος - όσοι είχαν μάτια «γαρίδα» κι έβλεπαν που πάνε και που πατούν – πηγαινοερχόταν προσπαθώντας να βγάλει άκρη. Οι διαιτητές, οι προπονητές, οι αθλητές, οι μάνατζερ των ομάδων, δημοσιογράφοι, όλοι ρωτούσαν πόσο θα κρατήσει αυτό, πόσο σοβαρή είναι η βλάβη «Ε! τι θα κάνουμε παιδιά! Χρονιάρες μέρες είναι! Μας περιμένουν και οι κουραμπιέδες στο σπίτι!» Τελικά ο διαιτητής του αγώνα κ. Γεωργουλέας εξήγησε τον κανονισμό, θα έπρεπε να περιμένουμε κι αν το ρεύμα δεν ερχόταν ο αγώνας θα γινόταν αύριο το μεσημέρι στις 15.30 για να προλάβει ο Φοίνικας το πλοίο για τη Σύρο.

Και τώρα τι κάνουμε; Ή φεύγουμε ή ευκαιρία για selfie και "κους κους". Οι περισσότεροι, ευτυχώς, προτίμησαν το δεύτερο. Κόντευε να συμπληρωθεί μια ώρα χωρίς ρεύμα κι είχαν σημειωθεί οι πρώτες απώλειες στις κερκίδες. Αφού είχαν εξαντληθεί τα θέματα προς συζήτηση, αφού είχε τελειώσει η μπαταρία του κινητού, αφού είχαμε κάνει "location", αφού ανεβάσαμε στάτους στο facebook, αρκετοί σηκώθηκαν να πάνε σπίτια τους … και ξαφνικά τα φώτα στο ταμπλό του γηπέδου ανάβουν και παγώνουν όλοι στη θέση τους … ακολουθούν πανηγύρια! «Είδαμε επιτέλους το φως το αληθινό!» Λίγα λεπτά μετά οι παίκτες έχουν μπει στο γήπεδο και έχουν ξεκινήσει ξανά ζέσταμα!

Ευχαριστούμε τη ΔΕΗ που μας έφερε όλους πιο κοντά! Καλή Πρωτοχρονιά!

{gallery}/New_Site/2014-2015/a1_andron/melina{/gallery} 

Πολυμέσα