«Ο έρωτας με το Μπιτς βόλεϊ είναι μεγάλος!!»

O Ιάσονας Κανέλλος και ο Μανώλης Δεληπρίμης κατέκτησαν το ασημένιο στα Κ22.

Ξεκίνησαν φέτος την προετοιμασία τους από την Πρέβεζα μαζί με ακόμα δύο Κορίτσια τις Τατιάνα Μολδοβανίδη και την Ιωάννα Σιούλα που κατέκτησαν κι εκείνες το Ασημένιο.

 

Μιλήσαμε με τους «ασημένιους» του Κ22.

Μάνος Δεληπρίμης:

«Φέτος το τουρνουά είχε πολύ καλύτερο επίπεδο από το περσινό. Υπήρχαν ομάδες οι οποίες παλιότερα πρωταγωνιστούσαν στα juniors και νεανικές ομάδες που ήταν πολύ ανταγωνιστικές.

Με τον Ιάσονα κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις στο τουρνουά και παρά την ήττα μας στους ομίλους από τους Μανδηλάρης-Μανδηλάρης με 21-18 και 24-22 καταφέραμε να πατήσουμε πόδι και να νικήσουμε τους Ιωαννίδης-Κοντοκώστας με 21-13 και 21-10.

Στη συνέχεια στον προημιτελικό αντιμετωπίσαμε τους Τσαδήμα-Καρασαββίδη όπου και κερδίσαμε μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με 21-18 και 21-19.

* Δεληπρίμης - Κανέλλος

deliprimis-kanelos.jpg

Στον ημιτελικό κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση με τους Χατζηνικολάου-Γαμβρέλλη και πήραμε την πρόκριση στον τελικό με 21-11 και 21-15. Εκεί αντιμετωπίσαμε πάλι τους Μανδηλάρη-Μανδηλάρη όπου δεν κάναμε την εμφάνιση που θέλαμε, σε αντίθεση με τα παιδιά που δικαίως κέρδισαν.

Με τον Ιάσονα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την δεύτερη θέση στον πανελλήνιο πρωτάθλημα κ22, κυρίως γιατί παίζαμε χώρος άγχος αφού κατεβήκαμε χώρος καμία προπόνηση.»

Έχεις κάποιο αγαπημένο συμπαίχτη;

«Δεν έχω συγκεκριμένο αγαπημένο συμπαίκτη, παρόλα αυτά ευχαριστήθηκα την περσινή μου εμφάνιση στο κ22 με τον κολλητό μου τον Στέλιο τον Κουρτίδη όπου πήραμε την τέταρτη θέση χάνοντας στον μικρό τελικό στο τάι μπρέικ από τους Αλτάνη- Ντόντη 15-13».

Ο Ιάσονας Κανέλλος είναι ο μικρός της παρέας καθώς είναι μόλις 17 ετών ...

«Συμμετείχα στα Κ22 αν και είμαι 17 ετών. Ήταν πολύ καλό το τουρνουά, με δυνατές ομάδες. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για εμάς και εύχομαι να συμμετάσχουμε σε κάποια Εθνική στο μέλλον.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για τη βοήθεια τους στην επίτευξη αυτού μας του στόχου και συγκεκριμένα την Nissan Lainas, το Γεύση & Άρωμα από την Πρέβεζα, την καφετέρια Avenue από την Πρέβεζα και το Roussos sport από την Πρέβεζα και τα Optika Tyros».

 

H Iωάννα Σιούλα «κατέβηκε» στα Κ22 με την Τατιάνα Μολδοβανίδη. Αυτό που είναι το αξιοθαύμαστο είναι το όνομα του προπονητή τους, που ακούει στο όνομα Μανώλης Δεληπρίμης,

Πως αποφασίσατε να παίξετε μαζί με την Τατιάνα;

«Πρόεκυψε εντελώς ξαφνικά. Ούτε εγώ, ούτε η Τατιάνα είχαμε ζευγάρι για το Κ22 και μόλις έμαθε η μια την κατάσταση της άλλης , η διαδικασία ξεκίνησε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Το "πάντρεμα" έγινε από το Σπύρο τον Σακκά και από ότι φάνηκε άξιζε.»

Είχατε προπονητή το Μάνο Δεληπρίμη, πως ήταν σαν προπονητής;

«Ο Μανός σαν προπονητής ήταν απλά τέλειος. Μας βοήθησε να αφήσουμε πίσω τα άγχη μας και να παίζουμε έξυπνα και παθιασμένα. Όλα κύλησαν ομαλά μιας και είναι κι αυτός παίχτης και μάλιστα στην ηλικία μας και η μεταξύ μας επικοινωνία ήταν άψογη. Να σημειωθεί ότι η επιτυχία του ήταν διπλή καθώς και αυτός με τον συμπαίκτη του Ιάσονα Κανέλλο αλλά και εμείς κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα».

Μίλησέ μας για τις εμφανίσεις σου στα Πανελλήνια πρωταθλήματα...

«Η πρώτη μου εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν σε ηλικία 15 χρονών όταν έπαιξα στο Κ20 στη Πρέβεζα και κατέλαβα την 4η θέση. Έπειτα κατέκτησα δύο φορές την 5η θέση στο Κ19 έχοντας κάθε φορά διαφορετική συμπαίκτρια. Βέβαια σε όλα τα τοπικά τουρνουά δίνω πάντα το πάρων μιας και ο έρωτας με το Μπιτς βόλεϊ είναι μεγάλος!!

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ιάσονα Κανέλλο, ο οποίος παρά τις υποχρεώσεις του στο Κ19 και στα διαβάσματά του (μαθητής 3ης Λυκείου), βοήθησε για να επιτευχθεί ο στόχος μας».

 

sakkas-kanellos.jpg

* Σακκάς - Κανέλλος