Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος βραβεύτηκε από τον Πανελλήνιο

Ο ΓΣ Πανελλήνιος έδειξε πως δε ξεχνά τους ανθρώπους που πρόσφεραν στον σύλλογο έτσι τίμησε τον Γιάννη Μιχαλόπουλο δια χειρός του αντιδημάρχου καθαριότητας Αθηναίων, Νίκου Αβραμίδη.

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, που είναι εκπρόσωπος του συλλόγου στην ΕΟΠΕ, εδώ και πολλά χρόνια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Συλλόγου. Μέλος του ΔΣ σε διάφορες θέσεις στο παρελθόν κι έφορος της ομάδας με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, δεν ήταν δυνατόν να μην εκτιμηθεί το έργο του από το σύλλογο των Ολυμπιονικών.

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος έχει ζήσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στα γήπεδα και αυτή του την αγάπη την πέρασε στο γιό του Γιώργο που αγωνίζεται ως αθλητής (ΑΕΚ , Ηρακλής Χαλκίδας, Πανελλήνιος κ.α.) αλλά είναι και βοηθός προπονητή. 

Η βράβευση έγινε με αφορμή την κοπή της πίτας του συλλόγου και παρουσία επίσης του γενικού γραμματέα της ΕΣΠΑΑΑ κ. Σύλλα.

"Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής που με βράβευσε ο σύλλογος που ανδρώθηκα αγωνιστικά & ιδιαίτερα που την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθηνών Κος Νίκος Αβραμιδης. Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου που με ανέχεται τόσα χρόνια" είπε στο Greekvolley ο Γιάννης Μιχαλόπουλος.