Ο Πανναξιακός και η DK Advertising του Δημήτρη Καρούση, ΜΑΖΙ!

Ο Πανναξιακός ανακοινώνει την συνεργασία του με την DK Advertising του Ναξιώτη διαφημιστή Δημήτρη Καρούση και την συμμετοχή του στον τουριστικό οδηγό για τους επιχειρηματίες της Νάξου

Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν., σε συνεργασία με ένα μεγάλο χορηγό και συνεργάτη μας, την διαφημιστική εταιρεία DK Advertising του Δήμητρη Καρούση προχωρά σε μία πρωτοποριακή κίνηση με σκοπό να συνδυάσει την στήριξη της μεγάλης προσπάθειας του σωματείου μας, με την διαφημιστική προώθηση των επιχειρήσεων της Νάξου, σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Η επιχείρηση που θα αγοράσει 2 εισιτήρια διαρκείας του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. θα έχει τη δυνατότητα να προβληθεί, μέσω ενός μεγάλου οδηγού της Νάξου, σε τρεις γλώσσες, που εκδίδει η DK Advertising και παρουσιάζεται σε δεκάδες τουριστικές εκθέσεις που συμμετέχει η εταιρεία, σε όλο τον κόσμο,.
Η DK Advertising του Δημήτρη Καρούση με αυτή της την πρωτοβουλία δίνει την ευκαιρία στο Ναξιώτη επιχειρηματία να συνδυάσει τη διαφήμιση της επιχείρησής του σε όλο τον κόσμο, με την συχνή παρακολούθηση των μεγάλων αγώνων του συλλόγου μας και φυσικά με την οικονομική στήριξη του, σημαντικό εφόδιο για την συνέχιση της μεγάλης αυτής προσπάθειας.
Καλούμε λοιπόν όλους τους Ναξιώτες να στηρίξουν τον Πανναξιακό μας, προβάλλοντας παράλληλα την επιχείρησή τους μέσα από το συγκεκριμένο οδηγό.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν