Καθαρό τρίποντο του Πανναξιακού στον Εύοσμο

Ο Πανναξιακός πέρασε, πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-0, από τον Εύοσμο συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του.

Ο Αίας στα δυο πρώτα σετ ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικός και ειδικά στο πρώτο βρέθηκε μια ανάσα από την κατάκτηση του καθώς προηγήθηκε με 24-22, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τα τρία συνολικά σετ μπολ που είχε (προηγήθηκε και με 25-24), ενώ στο β’ ήταν μπροστά με 18-16 για δεχθεί ένα σερί 1-9 και να το χάσει, για να επικρατήσει εύκολα στο τρίτο η ομάδα της Νάξου.

Η γνώμη του πάγκου:

Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Είμαι πραγματικά εξοργισμένος με τον τρόπο που χάνουμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ενώ έχουμε μια ομάδα η οποία μπορεί να κάνει μεγάλες νίκες, είναι πραγματικά απίστευτη η αφέλεια που δείχνουμε κάποιες στιγμές»

Γιώργος Ρούσης: «Πήραμε το τρίποντο που θέλαμε και ήταν ο πρώτος στόχος. Δεν πετύχαμε όμως το δεύτερο στόχο μας που ήταν να έχουμε μία σταθερά καλή απόδοση στον αγώνα, καθώς αυτό συνέβη μόνο στο τρίτο σετ. Γενικά είμαι ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη και δεν θα πρέπει να δίνουμε δικαιώματα σε τέτοια παιχνίδια»

Τα σετ: 26-28, 19-25, 14-25

Αίας (Ζωλασταθιάδης): Βλάχου, Τζούριτς, Ανδρονικίδου, Κλέπκου, Κλίβελαντ, Κούση, Γεωργιάδου –λ / Σωτήρογλου –λ, Βλάχου, Φαλέγκα, Αποστολίδου, Ξανθοπούλου, Τζιαρλή,
Πανναξιακός (Ρούσης) Φρέσκο, Πότοκαρ, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Τοτσίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου –λ / Σεφεριάδου