Κρίσιμο το ντέρμπι της Ελπίδας με τους Μακεδόνες

Τοπικό ντέρμπι στους Αμπελόκηπους με την Ελπίδα να υποδέχεται τους Μακεδόνες, στο πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων μετά την περσινή τους μονομαχία στα play off της ανόδου.

18:00, ΑΣ Ελπίς – ΑΣ Μακεδόνες (Ι. Λεμονίδης)

Η Ελπίδα προέρχεται από την σπουδαία νίκη στην έδρα της Θέτιδας με τη λίμπερο της ομάδας Ελένη Σουπιώνη να δηλώνει: «Έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο τοπικό ντέρμπι και θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι, μετά από εκείνο του Σαββάτου. Έχουμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Θέτιδας και πιστεύουμε ότι μπαίνουμε στο δρόμο που θα μας οδηγήσει στην εκπλήρωση των στόχων μας».

Οι Μακεδόνες γνώρισαν δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά από το Μαρκόπουλο, με την συμμετοχή της Βραζιλιάνας ακραίας Τοάζι να είναι αμφιβολη ωστόσο όπως δήλωσε η κεντρική των φιλοξενούμενων Κορίνα Γιαννούλη: «Από την αρχή ξέραμε ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα καθώς το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ενώ το ματς με την Ελπίδα έχει και την ιδιαιτερότητα ότι πρόκειται για τοπικό ντέρμπι. Προερχόμαστε από την ήττα με το Μαρκόπουλο όπου θα μπορούσαμε να κοντράρουμε περισσότερο, ωστόσο την έχουμε αφήσει πίσω και θέλουμε τη νίκη στο αυριανό ματς».