Από τον Εύοσμο στη Σαντορίνη

Στην Σαντορίνη ο ΑΟ Θήρας που προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τον Άρη υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου που μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

19.00, Θήρας, ΑΟ Θήρας - ΑΠΣ Αίας Ευόσμου

Ο ΑΟΘ στις τρεις αναμετρήσεις του με τις άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης (Άρης, Ελπίδα, Μακεδόνες) έχει μία νίκη και δύο ήττες, αλλά όλα τα παιχνίδια έχουν κριθεί στο τάι μπρέικ.

«Το Σάββατο ξέρουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού, αφού ο αντίπαλος μας έχει συγκεντρώσει περίπου τους ίδιους πόντους με εμάς , έρχεται με πολύ καλή ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες και είναι άξια ψηλά στην βαθμολογία», τόνισε ο Απόστολος Οικονόμου ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και συμπλήρωσε: «Εμείς όμως από τη μεριά μας πρέπει να επιστρέψουμε γρήγορα στα επιτυχή αποτελέσματα που θα μας κρατήσουν μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και θα πρέπει να παίξουμε στα όρια μας για να το καταφέρουμε αυτό».

Ο Αίας ταξιδεύει στην Σαντορίνη χωρίς προβλήματα και με πολύ καλή ψυχολογία μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες που έχει σημειώσει με τον Ηλία Ζωλασταθιάδη να σημειώνει: «Είναι ένα ματς στο οποίο αν τα καταφέρουμε να επικρατήσουμε θα έχουμε πάρει μία νίκη που θα μας αλλάξει κατεύθυνση. Τέτοιες νίκες αλλάζουν τον προσανατολισμό μιας ομάδας. Είναι σημαντικό ότι έχουμε τέσσερις σερί νίκες, αλλά αυτό θα έχει ουσιαστικό αντίκτυπο αν τα καταφέρουμε και στην Σαντορίνη».