Στις 2 Σεπτεμβρίου η έναρξη προετοιμασίας του Πανναξιακού

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει την έναρξη προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

«Επίσημη πρώτη» για τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν την ερχόμενη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο «ΔΑΚ Νάξου – Δημήτρης Περιστεράκης».

Οι αθλήτριες και οι προπονητές θα φτάσουν στο νησί της Νάξου το μεσημέρι του Σαββάτου 31 Αυγούστου και θα έχουν τον χρόνο να ξεκουραστούν και να γνωρίσουν το νησί που θα τις φιλοξενήσει για τους επόμενους οκτώ μήνες.

Στην πρώτη προπόνηση το “παρών” θα δώσουν οι: Ellen Amaral, Αργυρίου Γεωργία, Γιαννέλου Ζαχαρούλα, Ιωάννου Στέλλα, Μαλουσάρη Όλγα, Παπαδοπούλου Χαρά, Τόλλιου Ελένη, Τουλγαρίδου Ευαγγελία.

Από την πρώτη προπόνηση θα απουσιάζουν οι Miilen Kristiine (έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα), η Rueda Carla (έχει καθυστερήσει η Visa της) και η Νώτη Πηνελόπη με την Τζαγκαράκη Γεωργία στις οποίες έχει χορηγηθεί άδεια από τον προπονητή και θα ενσωματωθούν με την ομάδα τις επόμενες ημέρες.

Μαζί με τις αθλήτριες στο νησί θα έρθουν και ο προπονητής κ. Απόστολος Οικονόμου, ο βοηθός του κ. Αντιφάκος Αργύρης και ο φυσικοθεραπευτης της ομάδα κ. Τριαντόπουλος Θοδωρής.

Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα φιλικών αγώνων προετοιμασίας που θα αγωνιστεί η γυναικεία ομάδα εντός και εντός Νάξου.

Ευχόμαστε σε όλους μία καλή σεζόν με υγεία και να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μας.