Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΟ Θήρας: Με υψηλές προσδοκίες (ROSTER-VIDEOS)

Ο Α.Ο.Θήρας έχει εδραιωθεί στην Volley League γυναικών και με την συνολική παρουσία του εντός και εκτός Ελλάδας έχει αναδειχτεί σε μία αξιόπιστη δύναμη με δυνατή έδρα και υγιές περιβάλλον.

Την περυσινή σεζόν ο ΑΟΘ έφθασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου, στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και στη φάση των «8» του Challenge Cup για πρώτη φορά στην ιστορία του. Με την ανανέωση του συμβολαίου με τον Σέρβο προπονητή Μπράνκο Γκάιτς και την διατήρηση του βασικού της κορμού, η ομάδα της Σαντορίνης έχει υψηλές προσδοκίες για τη σεζόν 2019-20.

Η Γερμανίδα ακραία Ανίκα Μπρίνκμαν επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στη Σαντορίνη και με μεταγγραφή ήρθαν η Κουβανή διαγώνια Λέιβα Μεντάρο και η Πορτορικανή πασαδόρος Τζένιφ Νοκγουέρας. Από τις φετινές προσθήκες ξεχωρίζει και η διεθνής κεντρική Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου που μετακόμισε από την Νάξο στη Σαντορίνη.

Το ρόστερ του ΑΟ Θήρας ΕΔΩ.
Το πρόγραμμα της Volleyleague ΕΔΩ.
 
Μπράνκο Γκάιτς (Προπονητής ΑΟ Θήρας): «Δυνατό πρωτάθλημα, σε κάθε παιχνίδι το 100%»

«Αυτό που θέλουμε φέτος είναι να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε και καλύτεροι και αν θέλουμε να φθάσουμε μέχρι το τέλος σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πρέπει να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Αν έλεγα ότι θα είμαι ευχαριστημένος με την δεύτερη θέση θα ήταν ψέματα, καθώς δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου. Πάντα κοιτάω η ομάδα μου να είναι η καλύτερη και αυτό θα προσπαθήσουμε φέτος. Το πρωτάθλημα θα είναι ενδιαφέρον και πιο δυνατό και υπάρχουν 6-7 ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο. Πρέπει να είμαστε σε κάθε παιχνίδι στο 100%. ».

Για την πορεία της Εθνικής γυναικών και πως θα βοηθηθεί το ελληνικό πρωτάθλημα: «Καταρχάς συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την πορεία της φέτος στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αυτό που πέτυχε η Εθνική γυναικών σίγουρα θα "ξύπνησε" τους ανθρώπους του ελληνικού βόλεϊ και αυτό που πρέπει να γίνει στο πρωτάθλημα για να πάει βήματα μπροστά πρέπει είναι να πάρει παράδειγμα από αυτό. Χρειάζεται στρατηγική πάνω απ'όλα και ενιαίος σχεδιασμός».

Ευαγγελία Μερτέκη (Αρχηγός ΑΟ Θήρας): «Είμαστε δεμένες μεταξύ μας»

«Το χαρακτηριστικό της ομάδας είναι ότι έχουμε ένα δυνατό σύνολο, κρατήσαμε τον βασικό κορμό της ομάδας και είμαστε δεμένες μεταξύ μας και αυτό θα φαίνεται στο γήπεδο. Ο κόσμος μας στηρίζει πάρα πολύ και δημιουργεί πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και περιμένουμε το ίδιο να συμβεί και φέτος. Πρέπει να εκμεταλλευτεί το ελληνικό πρωτάθλημα την πορεία της Εθνικής φέτος και να μην πάει χαμένη για να έχει χορηγούς που θα το στηρίζουν».

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.