Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις λεπτομέρειες κέρδισε το Μαρκόπουλο

Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, το Μαρκόπουλο επικράτησε του Άρη στα Μεσόγεια με 3-2 σετ, μετά από αγώνα δύο και πλέον ωρών.

Η ομάδα του Ιταλού τεχνικού Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο προηγήθηκε με 2-0 σετ, όμως οι «κιτρινόμαυρες» ανέβασαν την απόδοσή τους και οδήγησαν το παιχνίδι στα πέντε σετ.

Με το δίποντο το Μαρκόπουλο έφθασε τους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης φεύγει με έναν βαθμό από τα Μεσόγεια, με τα λάθη στο πέμπτο σετ να του στερούν την ανατροπή, χάνοντας παράλληλα πολύτιμο έδαφος για την τετράδα. Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή νίκη του ΑΟΜ επί του Άρη, μετά το 3-0 σετ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη.

Στο τάι μπρέικ, οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 7-3, όμως οι γηπεδούχες αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 8-8 και στη συνέχεια σε 10-10. Η Ασημίνα Νικολογιάννη διαμόρφωσε το 12-10, η Τέιλορ Άγκοστ μείωσε σε 12-11, όμως η ίδια σέρβιρε άουτ για το 13-11. Η συμπατριώτισσά της Έριν Φάιερς αστόχησε σε επίθεση για το 14-11, η Μάρθα Ανθούλη μείωσε σε 14-12 όμως η Νικολογιάννη με μπλοκ άουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα της με 15-12.

Διαιτητές: Ράντσιου, Βελώνης.

Τα σετ: 3-2 (25-20, 26-24, 20-25, 11-25, 15-12).

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL (Τζιανγκρόσι): Δικαιούλια, Μουτσιόλα, Τσιτσιγιάννη, Καλαντάτζε, Καλαϊτζάκη, Νικολογιάννη / Κόττα (λ), Χατζηγρηγορίου, Τζανάκη, Μαρινάκη.

ΑΣ ΑΡΗΣ (Τσαϊρέλης): Φάιερς, Κιουτσιούκη, Κωνσταντινίδου, Άγκοστ, Πήττα, Σίμιτς / Ιακωβίδου (λ), Τσομπανίδου, Μυλωνά, Ανθούλη.

Το στατιστικό θα είναι διαθέσιμο την Κυριακή 26/01...

Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο (ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil): «Ήταν περίπλοκο παιχνίδι. Στα δύο πρώτα σετ παίξαμε πολύ καλά σε σερβίς, μπλοκ-άμυνα και τα πήραμε. Στα μισά του τρίτου σετ χάσαμε την ποιότητα στην υποδοχή μας και δεν πιέσαμε όπως πριν. Ο Άρης έχει καλές επιθετικές και από την στιγμή που είχε καλή υποδοχή ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Στο πέμπτο σετ αφού δεν ξεκινήσαμε καλά, βελτιωθήκαμε σε σερβίς, υποδοχή και η πασαδόρος μας μοίρασε πολύ καλή την μπάλα στην επίθεση. Είμαι ικανοποιημένος από τις δύο νέες προσθήκες μας και για το υπάρχον ρόστερ. Η Κόττα έπαιξε φανταστικά στην υποδοχή και στην άμυνα. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και είναι σημαντικό για εμάς που τον έχουμε νικήσει δύο φορές φέτος. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στον δεύτερο γύρο, δεν ξέρω αν μπορούμε να πάμε στην 7η θέση αλλά αν παίζουμε έτσι είμαι αισιόδοξος».

Γιάννης Τσαϊρέλης (ΑΣ Άρης): «Ήταν πολύ κακή ήττα για εμάς. Φέτος με το Μαρκόπουλο έχουμε -5 βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά γιατί έρχεται το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Θέτιδα, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τους στόχους μας».

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.