Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ναταλία Μεταξά MVP της 16ης αγωνιστικής: "Είναι ωραίο τα παιχνίδια να κρίνονται στη λεπτομέρεια"

H Ναταλία Μεταξά είναι η MVP της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.

Η Ελληνίδα κεντρική στη μεγάλη νίκη του Πορφύρα στην έδρα του Μαρκόπουλου με 3-0 σετ τελείωσε το παιχνίδι με 10 πόντους με 9/14 τελειωμένες επιθέσεις και έναν άσσο.

Μετά από 16 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα η Ναταλία Μεταξά έχει πετύχει 102 πόντους με 66/180 τελειωμένες επιθέσεις, 6 άσσους και 30 μπλοκ.

Η Ναταλία Μεταξά γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου του 1992 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το βόλεϊ το 2009 στον Επίκουρο Πολίχνης, ενώ τις πρώτες της συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία τις έκανε με τη φανέλα των Μακεδόνων Αξιού. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Παναθηναϊκό, Πανναξιακό, Α.Ο. Θήρας, Άρη και από το καλοκαίρι του 2019 βρίσκεται στον Πορφύρα.

Η ανάδειξη της MVP κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής της αθλήτριας στην εξέλιξη του. Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.

Μετά την ανάδειξή της ως MVP η Ναταλία Μεταξά δήλωσε:

«Μετά την πρώτη μου χρονιά στη Σαντορίνη είχα να κατακτήσω βραβείο MVP και είμαι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερα κα πάλι. Θέλω να το αφιερώσω πρώτα στην οικογένειά μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, που με ακολουθεί σε όλη την Ελλάδα για να με δει, σε πόλεις, σε νησιά, ήταν πάντα εκεί. Φυσικά στις συμπαίκτριες μου που χωρίς αυτές δεν θα είχα καταφέρει απολύτως τίποτα».

Για το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο: «Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά! Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα, με έναν αντίπαλο που έχει κάνει μια σειρά πολύ καλών εμφανίσεων, παρόλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Κρατάμε λοιπόν αυτήν την εμφάνιση και συνεχίζουμε με στόχο να είμαστε σε όσο το δυνατόν πιο ευνοϊκή θέση για τα play out».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα φέτος είναι από τα πιο δυνατά των τελευταίων χρόνων! Η άνοδος του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ σαφώς και έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό! Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις ξανά τόσο ανταγωνιστικές ομάδες, παιχνίδια να κρίνονται στην λεπτομέρεια, όμορφο θέαμα και τόσες πολλές ανατροπές κάθε βδομάδα».

Για την επιλογή της αγωνιστεί στον Πορφύρα: «Η ομάδα του Πορφύρα έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι έχει ανοδική πορεία. Ήξερα ότι είναι μια οικογενειακή ομάδα, που αγκαλιάζει τις νέες αθλήτριες και στηρίζει τις Ελληνίδες! Φέτος έκανε και την παρθενική της εμφάνιση στην Ευρώπη και ήθελα πολύ να είμαι μέρος της».

MVP 2019-20

1η αγωνιστική: Σοφία Κοσμά (Παναθηναϊκός ΑΟ)
2η αγωνιστική: Έλενα Τσβίγιοβιτς (ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil)
3η αγωνιστική: Σάσκια Χίπε (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
4η αγωνιστική: Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου (ΑΟ Θήρας)
5η αγωνιστική: Τέιλορ Άγκοστ (ΑΣ Άρης)
6η αγωνιστική: Μαρκέλλα Παπαγεωργίου (Ηλυσιακός ΑΟ)
7η αγωνιστική: Έλεν Αμαράλ (Πανναξιακός ΑΟΝ)
8η αγωνιστική: Άνα Ζιβογίνοβιτς (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
9η αγωνιστική: Κλαούντια Κατσορόφσκα (ΠΑΟΚ)
10η αγωνιστική: Ιλιόνη Κελεσίδη (Παναθηναϊκός ΑΟ)
11η αγωνιστική: Γιάρεμις Μεντάρο (ΑΟ Θήρας)
12η αγωνιστική: Εύα Χαντάβα (ΠΑΟΚ)
13η αγωνιστική: Ασημίνα Νικολογιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil)
14η αγωνιστική: Κατερίνα Ζακχαίου (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
15η αγωνιστική: Βέριτσα Σίμιτς (ΑΣ Άρης)
16η αγωνιστική: Ναταλία Μεταξά (ΑΟΦ Πορφύρας)

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.