Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι ομάδες της Volley League Γυναικών (μεταγραφές - αποχωρήσεις): ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην Volleyleague Γυναικών τη σεζόν που μας πέρασε.

Η άνοδος του γυναικείου τα τελευταία χρόνια ήταν εντυπωσιακή, με τις “μπιανκονέρι” του Βορρά να σκαρφαλώνουν σα σίφουνας από την μια κατηγορία στην άλλη.

Παρά το αναπάντεχο φινάλε της σεζόν 2019-2020 ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει παραπάνω από αισθητή την παρουσία του καθώς από την πρώτη στιγμή είχε ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ που “χτύπησε” κατά μέτωπο τις μεγάλες ομάδες.

Με την Εύα Χαντάβα πρώτη σε πόντους για ακόμα μια σεζόν (261 τη σεζόν 2019-2020 και 364 τη σεζόν 2018-2019 στην Preleague), πλασαρίστηκε στην 5η θέση με 35 βαθμούς σε 18 αγώνες (11 νίκες – 7 ήττες).

H νέα σεζόν βρίσκει τον ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές και να ενσωματώνει αρκετές παίκτριες που είχαν φύγει τα προηγούμενα χρόνια από τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

Στον ΠΑΟΚ έφτασαν η σλοβένα Μόνι Πότοκαρ, η Όλγα Βεργίδου και η Άννα Καλαντάντζε από τον Παναθηναϊκό, Ευαγγελία Μερτέκη από τον ΑΟ Θήρας και η Εύη Γεωργιάδου από τον Αίαντα Ευόσμου. Τελευταία προσθήκη απέκτησε την Σέρβα διαγώνια, Μίλιτσα Κούμπουρα.

Αποχώρησαν οι τρεις ξένες (Κατσορόβσκα, Έρτσεν και Αλμπουκέρκι) η Εύα Χαντάβα που αναζητάει τη νέα της ομάδα στο εξωτερικό παρά τις σειρήνες που την ήθελαν στον Παναθηναϊκό, η Ελένη Κιόση, η Έλενα Κωνσταντινίδου πήγε στην ΕΑ Λάρισας και η Μυρίδου στους Πρωταθλητές Πεύκων.

Προπονητής παραμένει ο Μιχάλ Μάσεκ.

ΕΔΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.