Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι ομάδες της Volleyleague Γυναικών: Πανναξιακός (ποιές ήρθαν, ποιές έφυγαν)

Οι ομάδες ξεκινούν η μία μετά την άλλη την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν μαζί και ο Πανναξιακός.

Με τον Απόστολο Οικονόμου στον πάγκο για δεύτερη σεζόν ο Πανναξιακός φτιάχνοντας ένα πολύ καλό ρόστερ φιλοδοξεί να διαγράψει μια πολύ καλή πορεία και να χτυπήσει την κορυφή. Την σεζόν που μας πέρασε ο Πανναξιακός τερμάτισε στην 7η θέση με 31 βαθμούς σε 19 αγώνες (10 νίκες και 9 ήττες)

Αρκετές αλλαγές έγιναν στο ρόστερ της ομάδας με σκοπό για να ξεχωρίσει απέναντι στις ομάδες της Volleyleague γυναικών που δε μπόρεσε να κοντράρει πέρσι.

Ποιές ήρθαν

Οι προσθήκες των "πράσινων" Οικονομίδου, Ρόγκα, Κωνσταντέλλου έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις του Πανναξιακού. Ακολούθησαν οι κρητικές Μανάι, Κογεράκη, η κορίνθια Δώρα Μπούκουρα που ήρθε από τον Μεσσηνιακό και η Θεσσαλονικιά Θεοφίλη Χαμαλίδου που ήρθε από τον Αίαντα Ευόσμου. Από την Λάρισα ήρθε η Πηνελόπη Παπαστεργίου για να πασάρει στο πλευρό Σέρβας Αντζελα Βεσελίνοβιτς που ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαρισμό του Κυκλαδίτικου νησιού. Τέλος ακόμα μια ξένη ήρθε για τον Πανναξιακό, η βουλγαρικής καταγωγής ακραία, Σιμόνα Ντιμίτροβα. Η ομάδα του Οικονόμου κοιτάει για ακόμα μια ξένη αλλά ακόμα δεν έχει καταλήξει σε κάποια.

Ποιές έφυγαν

Δε θα δούμε με τα χρώματα του Πανναξιακού αυτή τη σεζόν την Στέλλα Ιωάννου, τη Χαρά Παπαδοπούλου (Αυστρία), την Όλγα Μαλουσάρη, την Γεωργία Αργυρίου (Ολυμπιακός), τη Ζαχαρούλα Γιαννέλου (Κόρινθος), την Πηνελόπη Νώτη (Κόρινθος), την Ευαγγελία Τουλγαρίδου (ΑΕΚ) , τη Γεωργία Τζαγκαράκη (ΑΟ Θήρας) αλλά ούτε και τις ξένες, Ρουέδα (Deportivo Jaamsa), Μίιλεν (Νανσί), Άμαραλ.

ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ 

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.