Ναταλία Κωτσιάκη: "Να διατηρήσουμε το δέσιμο και τη στήριξη που μπορεί να προσφέρουμε η μια στην άλλη"

Η Ναταλία Κωτσιάκη θα αγωνιστεί για δεύτερη σεζόν με τη φανέλα των Αμαζόνων Νέας Ερυθραίας, αυτή τη φορά στην Volleyleague.

H Ναταλία δήλωσε στο Greekvolley:

"Μετά από μια πολύ μεγάλη περίοδο αποχής, την οποία τόσο εγώ όσο και οι συναθλήτριές μου δεν έχουμε περάσει ξανά, επιστρέψαμε τέλη Αυγούστου για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία της καινούριας χρονιάς. 

Η επαναφορά σε ρυθμούς πρωταθλητισμού θα πάρει λίγο χρόνο, λόγω της κατάστασης, ωστόσο όλο το team ήδη δουλεύει σε αρκετά ανεβασμένους ρυθμούς, στο οποίο έχουν συμβάλλει και οι νέες προσθήκες στο αγωνιστικό μας δυναμικό. 

Πέρα από τις μεταγραφές που έγιναν από άλλες ομάδες της Αττικής, είναι πολύ ευχάριστο και ενδεικτικό της προσπάθειας που κάνει ο σύλλογος, για να ανταποκριθούμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια των προηγούμενων ετών, το γεγονός ότι φέτος είναι η πρώτη χρονιά που έρχονται στην ομάδα αθλήτριες από το εξωτερικό. Η Αλεξ και η Ασλευ θα ενισχύσουν την ομάδα προπονητικά, αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. 
Ο στόχος μας ως μια ομάδα που μόλις ανέβηκε στη Volleyleague γυναικών, είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία, να αντεπεξέλθουμε στις αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητας, καθώς οι περισσότερες  εργαζόμαστε και να διατηρήσουμε αυτό που μας βοήθησε να πετύχουμε τους στόχους μας - το δέσιμο και τη στήριξη που μπορεί να προσφέρουμε η μια στην άλλη. 
Όπως κάθε χρονιά, τα αποτελέσματα της δουλειάς και της προπόνησης θα φανούν όσο η αγωνιστική σεζόν εξελίσσεται. 

Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλες τις αθλήτριες, τους αθλητές και τα προπονητικά team για την καινούρια σεζόν, η οποία ελπίζω να ξεκινήσει χωρίς παρελκόμενα και εμπόδια."