Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοβαρός τραυματισμός της Εμμανουηλίδου

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη η αρχηγός της ομάδας μας Μελίνα Εμμανουηλίδου κατα τη διάρκεια φιλικού αγώνα στη Νάξο.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του δυνατού φιλικού αγώνα προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο τουρνουά της Νάξου και σε σημείο όπου ο αγώνας ήταν ισόπαλος 2-2, η αρχηγός της ομάδας μας Μελίνα Εμμανουηλίδου υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.
Ακολούθως η αρχηγός της ομάδας μας μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτική κλινική της Νάξου όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ως εκ τούτου, τις επόμενες ώρες η αθλήτριά μας θα μεταβεί στην Αθήνα όπου θα επισκεφθεί τον γιατρό της ομάδας μας κ. Τσώλο Ιωάννη, Διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan για να εξεταστεί η κατάσταση της υγείας της και να αποφασιστεί η πορεία της θεραπείας και ανάρρωσής της.
Ως Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές του τουρνουά της Νάξου για το άμεσο ενδιαφέρον τους στην ιατρική αντιμετώπιση της κατάστασης και την κλήση ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β. , καθώς και το υποστηρικτικό τίμ της αντίπαλης ομάδας για το άμεσο ενδιαφέρον τους για την υγεία της αθλήτριάς μας, αλλά και όλους όσους με ειλικρινές ενδιαφέρον συνέβαλαν στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του τραυματισμού της.
Ως Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας ευχόμαστε στην αθλήτρια και αρχηγό της ομάδας μας ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στα παρκέ.
Για τον Α.Ο. Θήρας
Το Δ.Σ.
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.