"Νομίκεια" και φέτος από τον ΑΟ Θήρας και τον Δ.Α.Π.Π.Ο. Σαντορίνης

Αγαπητοί φίλαθλοι,

Μετά την ολοκλήρωση του Τουρνουά "Γιάννης Συμεώνογλου" που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου 2020 στο Δ.Α.Κ. της Νάξου και την επιτυχημένη εμφάνιση της ομάδας μας παρά το δυσάρεστο γεγονός του τραυματισμού της αρχηγού μας, ο Α.Ο. Θήρας ως διοργανωτής, με χαρά ανακοινώνει το πρόγραμμα του Τουρνουά "Νομίκεια 2020" που συνδιοργανώνει με τον Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) υπο την αιγίδα του Δήμου Θήρας.

Το πρόγραμμα των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 2 και 3 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης, έχει ως εξής :

Παρασκευή 2.10 στις 17.00 : Παναθηναϊκός - Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

Παρασκευή 2.10 στις 20.00 : Α.Ο. Θήρας - Πορφύρας

Σάββατο 3.10 στις 16.30 : Μικρός Τελικός

Σάββατο 3.10 στις 19.30 : Μεγάλος Τελικός

Για την υποστήριξή τους θέλουμε και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς του Τουρνουά "Νομίκεια 2020" για τις γενναιόδωρες προσφορές τους που επιβεβαιώνουν και ενισχύουν τις προσπάθειές μας για την καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας.

Για την υποστήριξή τους ευχαριστούμε θερμά τον χρυσό χορηγό της διοργάνωσης, την εταιρεία "SeaJets" και τον ιδιοκτήτη της κ. Μάριο Ηλιόπουλο για τη δωρεάν διάθεση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τις μετακινήσεις των ομάδων προς και απο τη Σαντορίνη, το ξενοδοχείο "Blue Sea" της κ. Μαρίνας Πετίνη - Βασαλάκη που πάντα πρόθυμα υποστηρίζει τις δράσεις μας, την εταιρεία Ever After Days, το ξενοδοχείο "De Sol" του ομίλου "Caldera Collection" καθώς και τον κ. Φιλίτση Ελευθεριο για την υποστηρικτική προσφορά του.

Για την διαρκή και πολύτιμη στήριξή τους ευχαριστούμε τον Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) με τον οποίο συνδιοργανώνουμε απο κοινού τα φετινά "Νομίκεια" καθώς και το Δήμο Θήρας που θέτει το Τουρνουά υπο την αιγίδα του.

Αγαπητοί φίλαθλοι, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε οτι λόγω των περιοριστικών μέτρων για τη μετάδοση του Covid19 υπακούοντας και τηρώντας πάντοτε κατά γράμμα τις οδηγίες των αρμόδιων δημόσιων Αρχών, το Τουρνουά "Νομίκεια 2020" θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Για όλους όσους όμως ενδιαφέρονται και επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες, αυτό θα είναι εφικτό μέσα απο την καναλι του ΥοuTube: AΟ ΘΗΡΑΣ TV.

Ως Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στις προσκλήσεις μας ως συμμετέχοντες, χορηγοί ή υποστηρικτές, κι ευχόμαστε την απρόσκοπτη κι επιτυχημένη διεξαγωγή του Τουρνουά "Νομίκεια 2020" ελπίζοντας σύντομα να συναντηθούμε απο κοντά στις εξέδρες του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Δελτίο τύπου: ΑΟ Θήρας