Ανανεωμένο ρόστερ και πολλές υποσχέσεις από τα κορίτσια του Παναθηναϊκού(video)

Με την υπόσχεση ότι θα παλεύει για κάθε πόντο σε κάθε παιχνίδι ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός στον Α' όμιλο της Volley League Γυναικών.
Μετά τις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και την εκλογή στον προεδρικό θώκο του Τάκη Μαλακατέ, η γυναίκεια ομάδα βόλεϊ ανανεώθηκε σε μεγάλο βαθμό το καλοκαίρι του 2020.

Από το ρόστερ της περσινής περιόδου παρέμειναν μόνο η αρχηγός Σοφία Κοσμά και η Εβίτα Λεωνίδου, ενώ προβιβάστηκαν στη γυναικεία ομάδα οι νεαρές Διονυσία Γιανναρά και Ελένη Τζαφέρη. Στον πάγκο της ομάδας ήρθε ο έμπειρος προπονητής Γιώργος Δερμάτης, ο οποίος έκανε εννιά συνολικά προσθήκες, μεταξύ αυτών και τριών ξένων αθλητριών.

Αποκτήθηκε η Σλοβάκα ακραία Ρομάνα Χουντέκοβα, η Βουλγάρα πασαδόρος Πολίνα Νεΐκοβα και η Κουβανή κεντρική Ρέιτσελ Πέρεζ Σάντσεζ. Η μεταγραφή του καλοκαιριού όμως ήταν η διεθνής ακραία Εύα Χαντάβα, η οποία μετά από δύο χρόνια στον Π.Α.Ο.Κ. μετακόμισε στην Αθήνα για να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα αγωνίζονται επίσης τη νέα σεζόν η Ναταλία Μεταξά που επέστρεψε στον σύλλογο μετά από 5 χρόνια, η ακραία Ελένη Βαλληνδρά, η κεντρική Ιωάννα Κασδοβασίλη, η πασαδόρος Κωνσταντίνα Πασσιά και η διαγώνια Μαρία Τσιτσιγιάννη.

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού Α.Ο. ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα του Α' ομίλου της Volley League ΕΔΩ.

Η παρουσίαση του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2020-21
 

Πολυμέσα