Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέταξε στην κορυφή της 3ης αγωνιστικής η Μανωλίνα

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου είναι η MVP της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.


Η Κύπρια ακραία με 27 πόντους οδήγησε τη Θέτιδα στη πρώτη της φετινή νίκη στον Β' όμιλο του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Βούλας επιβλήθηκε της Α.Ε.Κ. με 3-1 σετ με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου να έχει 23/52 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 2 μπλοκ και 67% στην υποδοχή.

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1993 στη Λεμεσό και ξεκίνησε το βόλεϊ το 2002 στην ΑΕ Λεμεσού. Το 2011 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια μετακόμισε στον Ολυμπιακό, όπου παρέμεινε μία τετραετία. Το 2016 πήγε στον Ηρακλή Κηφισιάς, όμως στα μέσα της σεζόν 2017-18 ο σύλλογος αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Volley League και τελείωσε τη χρονιά με τη φανέλα της Ηλιούπολης. Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε με τη Θέτιδα Βούλας με προπονητή τον Γιάννη Νικολάκη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στον Ολυμπιακό.

Η ανάδειξη της MVP κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής της αθλήτριας στην εξέλιξη του. Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.