Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έφυγε ο προπονητής του ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία

Άρχισε η αποδόμηση του Ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, φυσικό αποτέλεσμα της καταστροφικής καραντίνας και αβεβαιότητας που το έχουν ρίξει η Ελληνική πολιτεία και φυσικά η αρμόδια ομοσπονδία.

Η αρχή έγινε στη Θεσσαλονίκη με την διακοπή της συνεργασίας του Σλοβάκου προπονητή Μίχαλ Μάσεκ που αφήνει την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ για να πάει στην Πολωνία καθώς εκεί συνεχίσουν να αγωνίζονται κανονικά οι ομάδες στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Ο Μίχαλ Μάσεκ ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν (2019-2020) ερχόμενος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Πολωνίας την προηγούμενη σεζόν με την LKS COMMERCECON LODZ.

Ο φιλόδοξος προπονητής δοκίμασε την τύχη του στο Ελληνικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν και ανανέωσε και την τρέχουσα στήνοντας ένα δυνατό ρόστερ από πρωτοκλασάτες Ελληνίδες αλλά και ξένες αθλήτριες φιλοδοξώντας να διεκδικήσει τίτλο με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Η κρίση της πανδημίας του κορονοϊού σε συνδυασμό με την αναλγησία της Πολιτείας αναφορικά με την συνέχεια του Ελληνικού πρωταθλήματος ήδη έχει οδηγήσει τις ξένες αθλήτριες που εμπιστεύθηκαν την καριέρα τους στην Ελλάδα, να αναζητούν την τύχη τους στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης καθώς η Ελλάδα είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα που έχει αναστείλει όλα τις διοργανώσεις βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Το ίδιο αναμένεται να πράξουν σύμφωνα με πληροφορίες και Ελληνίδες αθλήτριες που βλέπουν την αθλητική αλλά και προσωπική τους ζωή να βαλτώνει στα στάσιμα νερά της Ελληνικής πραγματικότητας με την πολιτεία να δείχνει ανίκανη να δώσει λύση στο πρόβλημα βιοπορισμού που αντιμετωπίζουν.

Την είδηση για την αποχώρηση του Σλοβάκου προπονητή από τον ΠΑΟΚ την διαβάσαμε στην επίσημη σελίδα της LKS COMMERCECON LODZ όπου και ανακοινώνει την επιστροφή του Μίχαλ Μάσεκ στην ομάδα που έγινε πρωταθλητής.

Πλέον ο Σλοβάκος κόουτς εκτός από το πρωτάθλημα Πολωνίας θα αγωνίζεται με την LKS COMMERCECON LODZ και στο Champios League αποχωρώντας απογοητευμένος από την Ελληνική -θλιβερή πραγματικότητα και μιζέρια.

ΠΗΓΗ https://www.islandpress.gr/ 

 
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.