Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Τάνια Κιουτσιούκη MVP της 7ης αγωνιστικής

Η Τάνια Κιουτσιούκη είναι η MVP της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.

Η κεντρική του Άρη με 14 πόντους με 7/12 τελειωμένες επιθέσεις, 4 άσσους και 3 μπλοκ ήταν η κορυφαία στην εκτός έδρας νίκη επί του Μαρκόπουλου με 3-1 σετ.

H Τάνια Κιουτσιούκη, η οποία κατέκτησε το πρώτο της βραβείο MVP γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1996 στις Σέρρες και έχει αγωνιστεί στον Ερμή Δράμας, στον Πανναξιακό, στον Ζ.Α.Ο.Ν., στη Θέτιδα Βούλας, στον Α.Ο. Λαμίας 2013 και στον Άρη.

«Γιατί όχι και το πρωτάθλημα»

Η Τάνια Κιουτσιούκη δήλωσε: «Φέτος είναι μία δύσκολη σεζόν για όλους μας και με τον Άρη προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο κάθε μέρα. Προσωπικά βλέπω βελτίωση στον εαυτό μου αγωνιστικά, ο προπονητής μας με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και μου δείχνει κάθε μέρα ότι εμπιστεύεται τις δυνατότητές μου. Χάρη στις συμπαίκτριές μου κατέκτησα αυτό το τίτλο και τους τον αφιερώνω, όπως στους ανθρώπους που πραγματικά πιστεύουν σε μένα. Όπως είναι το πρωτάθλημα και με βάση την απόδοσή μας, γιατί να μην φτάσουμε ως το τέλος και να το κατακτήσουμε; Το βραβείο μου δίνει ένα παραπάνω κίνητρο για σκληρή δουλειά. Σε κάθε αθλήτρια υπάρχει η σκέψη της Εθνικής ομάδας. Δουλεύω σκληρά καθημερινά για μία ενδεχόμενη κλήση».

OI MVP ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2020-2021

1η αγωνιστική: Σάσκια Χίπε (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2η αγωνιστική: Γιάσμιν Μπεντάρτ (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil)
3η αγωνιστική: Μανωλίνα Κωνσταντίνου (Α.Σ.Π. Θέτις)
4η αγωνιστική: Ταϊάνα Ροντρίγκες Σοάρες (Α.Ο.Φ. Πορφύρας)
5η αγωνιστική: Γιάσμιν Μπεντάρτ (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil)
6η αγωνιστική: Κέντρα Ντάλκε (Α.Ο. Θήρας)
7η αγωνιστική: Τάνια Κιουτσιούκη (Α.Σ. Άρης)

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.