Το Μαρκόπουλο καλωσορίζει τον νέο του προπονητή

Η διοίκηση του Α.Ο. Μαρκοπούλου, καλωσορίζει τον Νίκο Μπουτσουρή ως νέο προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Ο Νίκος Μπουτσουρής, τη φετινή αγωνιστική χρονιά (2020-21) βρισκόταν στον πάγκο του Ηλυσιακού (Α1 γυναικών), ενώ έχει διατελέσει πρώτος προπονητής σε αρκετές ομάδες βόλεϊ τόσο ανδρών όσο και γυναικών (Πανελλήνιος Γ.Σ. Α1 γυναικών, ΤΑΠ ΠΑΟ Α1 ανδρών, ΑΕΚ Α2 ανδρών, κ.α.). Από το 2017 είναι συνεργάτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ, αρχικά ως Β’ προπονητής στην ανδρική ομάδα και από το 2018 Β’ προπονητής στην εθνική ομάδα γυναικών, στο πλευρό του Γκιγιέρμο Ναράνχο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, σαν προπονητής του ΑΟΜ, ο Νίκος Μπουτσουρής, είπε:

«Το να αναλάβω τις γυναίκες του Μαρκοπούλου ήταν μία τιμητική πρόταση για εμένα, αφού ο ΑΟΜ είναι ένα ιστορικό σωματείο με τεράστια παράδοση, επιτυχίες και ευρωπαϊκή πορεία στον χώρο του βόλεϊ γυναικών. Πληροί δε όλες τις προδιαγραφές που ζητά ένας προπονητής με τις δικές μου φιλοδοξίες. Είναι μία πρόταση που με καλύπτει στο ακέραιο και γνωρίζω πως θα έχω την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη τη διοίκησης».


Σε ότι αφορά στις φιλοδοξίες του και πως φαντάζεται την πορεία της ομάδας, υπό τη καθοδήγησή του, ο Νίκος Μπουτσουρής είπε: «Από τη πλευρά μου εύχομαι να έχουμε μία καλή συνεργασία, για να συνεχίσει το Μαρκόπουλο την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών. Φιλοδοξώ να έχουμε μία καλύτερη πορεία, από την ομολογουμένως καλή φετινή πορεία. Ο ΑΟΜ διαθέτει μία μεγάλη δεξαμενή νεαρών ταλαντούχων αθλητριών, πράγμα το οποίο μαρτυρά η συνεχής παρουσία του σε φάιναλ-4 Νεανίδων και Κορασίδων. Σε αυτό το κομμάτι ο σύλλογος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, αποτελεί δηλαδή φιλοσοφία του, και θα το στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Από τη πλευρά του, ο πρόεδρος του ΑΟΜ, Πάρις Ευαγγελίου, δήλωσε σχετικά με την πρόσληψη του Νίκου Μπουτσουρή στον παγκο των γυναικών του ΑΟΜ:

«Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια του ΑΟΜ. Είναι ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία και ευελπιστούμε να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών στην ομάδα μας».

Ο Νίκος Μπουτσουρής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με μεγάλη εμπειρία στη δημόσια εκπαίδευση και στα αναπτυξιακά τμήματα.

 

 

Δελτίο τύπου ΑΟΜ