Από τη Σαντορίνη στην Φιλιππούπολη για την Εθνική!

Την αγάπη τους για το βόλεϊ και την Εθνική ομάδα έδειξε για μια ακόμη φορά αντιπροσωπεία του ΑΟ Θήρας.
Μικροί και μεγάλοι ταξίδευσαν από την Σαντορίνη στην Φιλιππούπολη προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια της «γαλανόλευκης» στον όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Και μπορεί το φινάλε να μην ήταν όπως το είχαν ονειρευτεί ωστόσο το ταξίδι και οι εμπειρίες είναι αυτά που θα μείνουν στο πέρασμα των χρόνων. Στις κερκίδες του «Κολοντρόμ» της Φιλιππούπολης βρέθηκε ο πρόεδρος του ΑΟ Θήρας Γιώργος Σκοπελίτης, ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Πατηνιώτης, ο στατιστικολόγος Γιώργος Μυλωνάς, η υπεύθυνη Τύπου, Σπυριδούλα Σιγάλα και οι φίλοι της ομάδας Μάριος Σκοπελίτης, Ελένη Πατηνιώτη, Μαρία Πατηνιώτη και Γεωργία Πατηνιώτη.
Στη Φιλιππούπολη η παρέα από τις Κυκλάδες συνάντησε και μία πρώην «Σαντορινιά» άσο, την Βουλγάρα πρωταθλήτρια Ράντι Τένεβα, με την οποία είχαν εγκάρδιες συνομιλίες, τόσο στην ελληνική κερκίδα, όσο και έξω από το γήπεδο, όπου θυμήθηκαν όμορφες στιγμές από την θητεία της Τένεβα στην ομάδα, αλλά και την ζωή στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.
Το ταξίδι για την Εθνική μας, αλλά και τους εκδρομείς της Σαντορίνης τέλειωσε πρόωρα και μπορεί η «γεύση», που άφησε στο τέλος ο πρόωρος αποκλεισμός της ελληνικής ομάδας να μην είναι η γλυκιά, ωστόσο ο «έρωτας» των ανθρώπων της Σαντορίνης για το βόλεϊ, είναι μεγάλος, όπως και το μέλλον αυτής της «φουρνιάς» της Εθνικής, που ασφαλώς, παρά τη δυσκολία του ομίλου, είχε την ευκαιρία να φτάσει ακόμη ψηλότερα. Αυτό όμως είναι το βόλεϊ και ο αθλητισμός και όλοι μας θα πρέπει να στηρίξουμε την Εθνική μας ομάδα, σε αυτή τη δύσκολη φάση και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας με τις διεθνείς μας για το επόμενο μεγάλο «ταξίδι» της «γαλανόλευκης».