Στην τελική ευθεία το κυνήγι του τίτλου στη Volleyleague γυναικών

Ο τέταρτος αγώνας της σειράς των τελικών της Volley League γυναικών διεξάγεται αύριο Τρίτη (10/5, 21:00) με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 2-1 νίκες και τον τίτλο να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι μάχες για την κατάκτηση του τίτλου στη Volley League γυναικών.

Ο Ολυμπιακός ανέκτησε το προβάδισμα μετά τη νίκη που πέτυχε το βράδυ της Παρασκευής στο κλειστό του Ρέντη και έχει την πρώτη του ευκαιρία για να στεφθεί πρωταθλητής αύριο το βράδυ, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο και να στείλει τη σειρά στον 5ο και καθοριστικό τελικό

«Αύριο πρέπει να κερδίσουμε γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός. Αποδείξαμε ότι μπορούμε και πάμε για τη νίκη. Σεβόμαστε την έδρα μας, τους φιλάθλους μας και έχουμε το κίνητρο για να παλέψουμε. Στους τελικούς όποιος αντέχει την πίεση θα κερδίσει. Έχουμε δει πολλά στα προηγούμενα μεταξύ μας παιχνίδια και αν έχουμε σταθερή απόδοση θα καταφέρουμε να στείλουμε τη σειρά σε πέμπτο ματς», δήλωσε ο τεχνικός των πράσινων Μπράνκο Γκάιτς, ενώ η Ολλανδή ακραία Μάρετ Γκρόθες σημείωσε από την πλευρά της: «Είμαστε και οι δύο ποιοτικές ομάδες. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες. Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε αύριο μπροστά στους φιλάθλους μας. Για αυτά τα ματς κάνεις προπόνηση και αυτά τα ματς θέλεις να παίζεις ως αθλητής. Θα τα δώσουμε όλα και είμαστε έτοιμες για μεγάλη «μάχη». Μαζί με τους φιλάθλους μας μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο».

Από την πλευρά του ο Ιταλός τεχνικός του Ολυμπιακού Κάρλο Παρίζι δήλωσε: «Είναι μια πολύ ισορροπημένη σειρά αγώνων και επομένως, περιμένουμε έναν αγώνα παρόμοιο με τους άλλους. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασισμένοι από το δεύτερο παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε καλύτερα τις σημαντικές στιγμές του αγώνα» ενώ η Γερμανία διαγώνια Σάσκια Χίπε συμπλήρωσε:

«Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του θα κάνει τα πάντα για να πάει τη σειρά σε πέμπτο τελικό. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι δυνατά, με συγκέντρωση από την αρχή και με τη θέληση να κερδίσουμε. Πρέπει να μείνουμε ήρεμες σε κρίσιμα σημεία και να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε».

Volley League Γυναικών - Τελικοί

Πρώτος τελικός - Σάββατο 30 Απριλίου 2022


Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο. 3-1 (20-25, 25-19, 25-23, 25-08)

Δεύτερος τελικός - Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 3-1 (25-17, 25-22, 22-25, 25-21)

Τρίτος τελικός - Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο. 3-1 (25-23, 25-22, 20-25, 26-24)

Τέταρτος τελικός - Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Κλειστό Αγίου Θωμά Μαρούσι 21.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Μυλωνάκης - Κουτσούλας, Επόπτες: Κατερλή – Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη, Παρατηρητής Αγώνα: Γεωργόπουλος, Παρατηρητής Διαιτησίας: Ράπτης, Διαιτητής Challenge: Γεροθόδωρος.

Πέμπτος τελικός - Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 (Αν χρειαστεί)

«Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

 

πηγή: volleyball.gr