ΚΥΑΝΑ MVP της 4ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών η Φιτζμόρις του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil

Η Οντριάνα Φιτζμόρις (Audriana Fitzmorris) του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil είναι η ΚΥΑΝΑ MVP της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2022-2023.

Η διαγώνια του Α.Ο.Μ. είχε 21 πόντους με 19/34 επιθέσεις, 2 άσσους στη νίκη της ομάδας της με 3-0 σετ επί του Άρη.

Για την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα και στο Μαρκόπουλο: «Όταν έψαχνα ομάδα, στο μεγαλύτερος μέρος των προτάσεων, είχα ως προτεραιότητα να δω το προπονητικό επιτελείο γιατί ήθελα να δουλέψω. Μιλώντας με το Μαρκόπουλο, τη διοίκηση και το επιτελείο, είδα ότι ήταν αυτό που ήθελα. Να δυναμώσω, να δουλέψω το παιχνίδι μου και να βελτιωθώ με ανθρώπους που θέλω να έχω δίπλα μου. Είχα στο Κάνσας στο σχολείο έναν Έλληνα και του έκανα αρκετές ερωτήσεις πριν αποφασίσω να έρθω στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ελλάδα: «Είναι πολύ διασκεδαστικά. Δεν είχα έρθει πριν στην Ελλάδα και χαίρομαι να γνωρίζω νέα μέρη, ανθρώπους. Έχω πολλές θετικές εντυπώσεις. Εξερευνώ την Αθήνα, δοκιμάζω το φαγητό. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό, κάθε ομάδα έχει τις δικές τις δυνάμεις και αδυναμίες. Ακόμα μαθαίνω το πρωτάθλημα».

Για το βραβείο της MVP:
«Εκτιμώ αυτή την αναγνώριση. Γενικά η νίκη αυτή ήταν επιβεβαίωση ότι παίζουμε καλά ομαδικά, ατομικά και έχουμε διάρκεια. Κάθε κομμάτι της ομάδας έχει ενωθεί καλά. Όλη η ομάδα παίζει καλά, κάνουμε καλό σκάουτινγκ τον αντίπαλό μας. Αφιερώνω το βραβείο στην ομάδα μου, στις συμπαίκτριές μου, στο προπονητικό επιτελείο».

Για το 4Χ4: «Ήταν στόχος μας να ξεκινήσουμε με αυτό το τρόπο. Αυτές οι 4 νίκες ήρθαν με συγκέντρωση στις προπονήσεις και χαίρομαι για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Κάναμε καλή αρχή αλλά πρέπει να έχουμε διάρκεια».

Για το πως ξεκίνησε το βόλεϊ:
«Η μεγαλύτερη αδερφή μου έπαιζε βόλεϊ. Από μικρή την παρακολουθούσα και μου άρεσε το ομαδικό παιχνίδι. Διασκεδάζω παίζοντας. Ξεκίνησα παίζοντας κεντρική, στο λύκειο και στο κολλέγιο. Στα μισά των σπουδών μου στο κολλέγιο ο προπονητής μου είδε πως μπορώ να διακριθώ ως διαγώνια. Έχω παίξει ακραία, κεντρική, διαγώνια και κάθε θέση έχει την ιδιαιτερότητά της».

Η καλύτερη επτάδα



Η κορυφαία επτάδα της 4ης αγωνιστικής αποτελείται από τις εξής αθλήτριες:

MVP: Audriana Fitzmorris (ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil) 21 πόντους (19/34 επ., 2 άσσοι)

Πασαδόρος:
Όλγα Βεργίδου (ΠΑΟΚ) 2 πόντους (2 μπλοκ)

Διαγώνια: Audriana Fitzmorris (ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil) 21 πόντους (19/34 επ., 2 άσσοι)

Κεντρικές: Μαρκέλλα Παπαγεωργίου (ΑΣΠ Θέτις) 10 πόντους (4/8 επ., 4 άσσοι, 2 μπλοκ), Freya Aelbrecht (Ολυμπιακός) 8 πόντους (3/5 επ., 5 μπλοκ)

Ακραίες:
Maret Grothues (Παναθηναϊκός) 10 πόντους (10/16 επ., 45% υπ. -38% άριστες), Jaali Winters (Ολυμπιακός) 14 πόντους (12/21 επ., 1 άσσο, 1 μπλοκ, 50% υπ. - 38% άριστες)

Λίμπερο: Ισιδώρα Γούλα (ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil) 53% με 42% άριστες
 
Η ΚΥΑΝΑ MVP της Volley League Γυναικών 2022-23

1η αγωνιστική: Όλγα Στράντζαλη (Π.Α.Ο.Κ.)
2η αγωνιστική: Μάρθα Ανθούλη (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
3η αγωνιστική: Gyselle Silva (Κούβα - Α.Ε.Κ.)

4η αγωνιστική: Audriana Fitzmorris (Η.Π.Α. - Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil)