Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπουδαία νίκη με ανατροπή στην έδρα του Άρη πήρε ο Α.Ο. Λαμίας

Σπουδαία νίκη με ανατροπή στην έδρα του Άρη πήρε ο Α.Ο. Λαμίας 2013, ο οποίος πήρε το τρίποντο με 3-1 σετ.

Η νίκη αυτή ήταν η πρώτη μακριά από τη Λαμία για τις αθλήτριες του Ηλία Αγγέλη και ήρθε με ανατροπή, καθώς ο Άρης ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 σετ.

Το δεύτερο σετ κρίθηκε με το μίνιμουμ της διαφοράς (24-26), γεγονός που έδωσε ψυχολογία στις φιλοξενούμενες, που κατέκτησαν και το τρίτο σετ με 21-25 για να περάσουν μπροστά.

Στο τέταρτο σετ ο Άρης ήταν μπροστά στο σκορ με 15-13, για να ακολουθήσει ένα σερί 6-0 για τη Λαμία, που πέρασε μπροστά με 15-19, για να τελειώσει λίγο αργότερα το σετ με 19-25 και ο αγώνας με 1-3.

Διαιτητές: Ισκάς, Δημητρίου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Βασδέκης, Κουκουμάκας Π., Γραμματεία: Πασπάλα Αικ.

Τα σετ: 1-3 (25-21, 24-26, 21-25, 19-25) σε 116'

Α.Σ. ΑΡΗΣ (Γιάννης Τσαϊρέλης): Τάνη, Ρόμπινσον, Απλαδά, Τσούμπα, Μοντάνο, Σίλβα / Θεοδοσίου (λ), Καμπούρη (λ), Αποστολίδου, Σαλαγκούδη, Πιτσιγκώνη, Κεραμιτσοπούλου.


Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013 (Ηλίας Αγγέλης): Ρωσσιάδου, Βαρμπάνοβα, Μέμπους, Λίβινγκστον, Μητακίδου, Περέιρα / Γεωργιάδου (λ), Κουτρουμπή, Γκόλτσιου.


*Το στατιστικό θα είναι διαθέσιμο το βράδυ του Σάββατου 3/12...

Η γνώμη του πάγκου

Σε λίγο δήλωση Άρη...

Ηλίας Αγγέλης (Προπονητής Λαμίας): «Σε γενικές γραμμές δεν ήταν τόσο ποιοτικό παιχνίδι. Η νίκη για εμάς ήταν πολύ σημαντική, κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι. ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ. Έχουμε μπροστά μας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, παιχνίδια που μόνο κέρδος έχουμε να πάρουμε. Να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.