Τσαδήμας: «Θέλω να πιστεύω πως κάναμε υπερήφανους όλους τους φίλαθλους»

Ο Θοδωρής Τσαδήμας ανέβηκε με την Κύζικο στην Α1 Ανδρών.

Η ομάδα της Κυζίκου τερματίζοντας πρώτη και αήττητη σήκωσε το κύπελλο του Πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών και τον Θοδωρή Τσαδήμα να αποτελεί εγγύηση στην υποδοχή και στην άμυνά της.

«Η φετινή χρονιά θεωρώ πως άρχισε και τέλειωσε με τον ιδανικότερο τρόπο! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στην διοίκηση για τις επιλογές της όπως και στον προπονητή μας διότι χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε φτάσει εδώ καθώς και σε όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν όλη τη χρονιά δίπλα μας! Μόνο χαρούμενοι μπορούμε να είμαστε αφού μέσα σε μία δύσκολη χρονιά καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας ανεβάζοντας την ομάδα στην volleyleague και κατακτώντας το πρωτάθλημα αήττητοι γεγονός το οποίο έχει να συμβεί από κάποια άλλη ομάδα πολλά χρονιά!

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα καθημερινής σκληρής δουλείας στο γήπεδο! Θέλω να πιστεύω πως κάναμε υπερήφανους όλους τους φίλαθλους σε μία σημαδιακή χρονιά για την ομάδα καθώς η Κύζικος Νέας Περάμου ανέβηκε στην α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της! Εύχομαι να μείνει για πολλά χρονιά στην ανώτερη κατηγορία γιατί το αξίζει!»

Ποιους θες να ευχαριστήσεις και σε ποιον αφιερώνεις την άνοδο;

«Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον προπονητή μας Γιάννη Λάιο που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, την διοίκηση η οποία ήταν πάντα δίπλα μας καθώς και όλους τους φιλάθλους που βρίσκονταν στους αγώνες ακόμη και στις προπονήσεις στο γήπεδο! Τέλος Θέλω να αφιερώσω την άνοδο στους συμπαίκτες μου γιατί όλοι μαζί κοπιάσαμε για να καταφέρουμε τους στόχους μας άλλα και στους γονείς μου και τα αδέρφια μου που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μου»