Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2016-2017/A2_ANDRON/FILIKA/tournoyaari
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Στον τελικό Ελπίδα και Νέστωρας

Την έκπληξη έκαναν η Ελπίδα και ο Νέστωρας στο τουρνουά που διοργανώνει ο Άρης στη Μίκρα καθώς κερδίζοντας τους Άρη και Πήγασο αντίστοιχα την πρώτη μέρα του τουρνουά και πέρασαν στον μεγάλο  τελικό του Σαββάτου.


Άρης - Ελπίδα
Στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης η Ελπίδα πήρε τη νίκη με 3-0 σετ απέναντι σε ένα Άρη που δεν έπιασε καλή απόδοση και φάνηκε να κάνει αρκετά λάθη ενώ ταυτόχρονα έμοιαζε κουρασμένος. Αντίθετα η Ελπίδα που είχε μπει με περισσότερη όρεξη στον αγώνα κατάφερε να κατακτήσει και τα 3 σετ και να πάει στον αυριανό τελικό.
Για τον Άρη χρησιμοποιηθήκαν: Ωρολογάς, Παπαϊακώβου, Πιπέργιας, Χατζηπαραδείσης, Ρούσος, Μωισίδης, Ρωμαλιάδης (λ) / Τόσκας, Κανέλλος, Μέλκας
Για την Ελπίδα :
Ναζίρης, Σταυρακάκης, Μούχλιας, Γαληρόπουλος, Μορές, Χατζηχρηστάκης, Μιχελάκης, Καραβιδόπουλος, Επιτροπάκης, Σταυρίδης Β., Βουλγαρίδης, Γκουδελόπουλος , Μπολέτος Γ, Μπολέτος Τ.

Νέστωρας - Πήγασος
Ο Νέστωρας έκανε μεγάλη νίκη απέναντι στον Πήγασο καθώς αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα τραυματισμών αλλά και ασθενιών στον αγώνα που διεξήχθη στη Μίκρα και πέρασε στον τελικό.
O Nέστωρ ξεκίνησε νωθρά με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο σετ αλλά στην επανάληψη βρήκε το ρυθμό του ενώ αντίθετα ο Πήγασος φάνηκε κουρασμένος με αποτέλεσμα ο Νέστωρα να κερδίσει 3-1.
Στο πρώτο σετ έπαιξαν, Παντίρης, Τσολάκος, Παπαδημητρίου Θ. Τσιάρας, Αγγελής (λ), Παπαδόπουλος Κ, Μπατσαράς (με την ίδια σύνθεση αγωνίστηκε και στο 3ο σετ η ομάδα).
Στο δεύτερο και τέταρτο σετ ο Παπαδημητρίου έπαιξε ακραίος και ο Παπαδόπουλος κεντρικός. Στο τέλος του δεύτερου μπήκε λίμπερο αλλαγή και ο Ράπτης.
Από τον Πήγασος ξεκίνησαν οι Καπετανίδης, Κομητούδης, Παράσογλου, Παπαπαναγιώτου, Γκούγκουρας, Κουκουμάκας, Τζιάβρας (λ) αλλαγές, Μωϊσίδης, Σταυρίδης, Χρηστάκος, Καϊλής, Φωτιάδης, Χρηστάκος, Γκιουγκής (λ). Δεν αγωνίστηκε ο Αντύπας και ο Ποχάνης λόγω τραυματισμού.
Τα σετ: 22-25, 25-21, 25-21, 25-20

Το Πρόγραμμα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10/2016 : ΕΑΚ ΜΙΚΡΑΣ
17:30 μ.μ. Άρης - Πήγασος
19:00 μ.μ. Απονομή τιμητικής πλακέτας στο κ. Ζορπίδη Μιχάλη
19:30 μ.μ. Ελπίδα - Νέστωρ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ : 10 euro
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ