Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Σάμο η Ολυμπιάδα για να αντιμετωπίσει τον Κέρκη

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της βρίσκεται πλέον η ομάδα βόλεϊ της Ολυμπιάδας η οποία το Σάββατο θα ταξιδέψει στη Σάμο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Κέρκη με στόχο να πάρει την 3η συνεχόμενη νίκη.

Η πατρινή ομάδα μετά τις 2 τελευταίες νίκες, έχει ανέβει βαθμολογικά, όμως ακόμα δεν έχει απομακρυνθεί ιδιαίτερα από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και ψάχνει την δεύτερη εκτός νίκη.

Το έργο των «πορτοκαλί» είναι δύσκολο όμως με καλή ψυχολογία θα προσπαθήσει να πιάσει καλή απόδοση και να πάρει μια νίκη που θα την βοηθήσει πολύ στη μάχη της παραμονής.
ΔΑΡΕΙΟΣ: «ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ, ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»
Ο προπονητής της ομάδας Άκης Δαρείος, είπε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, ο Κέρκης είναι δυνατή στην έδρα της αλλά εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσει αεροπορικώς για τη Σάμο.Στο μεταξύ, χθες η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της αγωνιστικής.
Το Κέρκης Σάμου-Ολυμπιάδα θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα σφυρίξουν οι Χρηστίδης-Καραδημητρίου.
Το άλλο παιχνίδι με αχαϊκό ενδιαφέρον, το ΑΟ Αιγιαλέων- Πανερυθραϊκός θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα σφυρίξουν οι Καραγιαννόπουλος-Λιναρδάτος.
Π.Κ.

πηγή: gnomip.gr

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.