Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολύτιμο τρίποντο για την Καμαλάτα 80

Η Καλαμάτα 80 στο χάραμα του 2020 έφυγε νικήτρια από τον αγώνα με 3-1 σετ επί του Πανιωνίου.

Οι “πάνθηρες” δε βρέθηκαν σε καλή μέρα αν και αναζητούσαν εναγωνίως τους βαθμούς για να προσπεράσουν αυτοί την Καλαμάτα. Σε αντίθεση η Καλαμάτα έκανε πολύ καλό παιχνίδι και πήρε δίκαια τη νίκη.

Τα σετ: 25-16, 25-22, 22-25, 25-11

Ο Νίκος Ντόντης της Καλαμάτας μας είπε για τον αγώνα:

Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από σχεδόν ένα μήνα διακοπής του πρωταθλήματος και έπρεπε να εμφανιστούμε σοβαροί για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα! Μπήκαμε από την αρχή στο παιχνίδι με σοβαρότητα και πίεση από το σέρβις και με καλή υποδοχή τελειώναμε τις φάσεις. Στο τρίτο σετ ίσως χαλαρώσαμε λίγο και γι αυτό χάθηκε. Παρ΄όλα αυτά μπήκαμε στο τέταρτο σετ με καθαρό μυαλό και υπομονή και γι αυτό πήραμε προβάδισμα από την αρχή του σετ και το τελειώσαμε με 3-1

Ο Στέλιος Κουτσούρης μας είπε από πλευράς Πανιωνίου:

“Χθες ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά ειδικά μετά τις γιορτές, δυστυχώς δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάποιο βαθμό. Βέβαια το πρωτάθλημα έχει ακόμα έναν ολόκληρο γύρο και πιστεύω ότι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια, γιατί το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί έστω και για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος το θέμα της έδρας, διότι είναι ένα πρόβλημα το οποίο μας κρατάει ανήσυχους και σίγουρα επηρεάζει την απόδοσή μας σε κάποιο βαθμό.”

εδω τα αποτελέσματα

εδω η βαθμολογία

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.