Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έπαιξε κοντά τα μεσάνυχτα αλλά κέρδισε ο Πανερυθραϊκός

Τι και αν είχε η ομάδα μας 3 βασικούς παίκτες εκτός λόγω τραυματισμών, τι και αν είχε χάσει ο Πανερυθραϊκός (2-3) από την ομάδα της Αρμενικής στο πρώτο γύρο μέσα στο “Στέλιος Καλαϊτζής”, η ομάδα της Νέας Ερυθραίας μπήκε πιο σοβαρή και αποφασισμένη από ποτέ και πέρασε σαν σίφουνας από το κλειστό του Ρέντη κερδίζοντας τον αντίπαλο 3-0 (25-16/ 25-17/ 25-14) σε μόλις 64′ της ώρας !

Όλα τα σετ είχαν την ίδια εικόνα όπως δείχνουν και τα σκορ των 3 σετ, από την αρχή έπαιρνε κεφάλι η Ερυθραία και δεν άφηνε ούτε σκέψη στον αντίπαλο ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι από αυτόν τον αγώνα.

Στα ευχάριστα του αγώνα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας κατέβασε στη σύνθεση της 2 παίδες (Σουσούνη Π. και Φωλιά Ε.) και 2 εφήβους (Μανδηλάρη Σ. και Ρεστέμη Τ.), ενώ στερήθηκε των υπηρεσιών του Μήττα Κ, Παπαδόπουλου Ι και Πλεμμένου Θ λόγω τραυματισμών. Οι 4 μικροί “στάθηκαν” με το καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του αγώνα και απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η ανδρική ομάδα έχει βάθος στο ρόστερ της το οποίο στελεχώνεται με αθλητές από τις ακαδημίες της. Οι “μικροί άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Μιχάλης Χατζηπέρρος και έδειξαν ότι το όλο το μέλλον είναι δικό τους.

Για την ιστορία ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού και δυστυχώς όλοι οι αγώνες όλων των ομάδων μας θα γίνονται χωρίς φιλάθλους μέχρι νεωτέρας.

  • ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Προπονητής Χατζηπέρρος Μ, Βητάς Σ, Σεβδαλής Β, Τσικάτος Δ, Καραγιώργος Χ, Φάκας Δ, Αδαμόπουλος Π, Κωστόπουλος Γ, Κρέτσης Ν, Μαδηλάρης Σ, Σουσούνης Π, Φωλιάς Ε, Ρεστέμης Τ, Πλεμμένος Θ, Παπαδόπουλος Ι.
  • ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Προπονητής Μακρόπουλος Ι, Σαχινίδης Λ, Μαζωνάκης Α, Χριστοδουλάκης Σ, Λαμπρινός Ι, Φράγκος Κ, Οκανλεϊβον Ο, Μήτσης Β, Κατσαούνης Γ, Κακρίδης Π, Τσαλικιάν Α, Τσεμενιάν Α, Κακρίδης Ι, Δεληπρίμης Ν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.